Ogólne > Hydepark
Nadmiar wolnego czasu
tes:
Tak sobie siedze i zastanawiam sie czy sa tu tez takie osoby jak ja (+30), ktore czasami cierpia na nadmiar wolnego czasu. Maja ochote gdzies wyjsc, cos zrobic, gdzies pojechac ale jak przyjdzie na to ochota to nagle sie okazuje ze wszyscy znajomi albo nie maja czasu, albo checi zeby sie przylaczyc, a samemu .... no coz czesto nie zrazam sie tym ze wychodze sama ale fajnie jest zawsze z kims pogadac przy okazji :-)
Moze sa tu jakies fajne osoby, ktorym nie brakuje zapalu i tez czasami nie maja kogo wyciagac na basen, fitness, rower, do kina, na spacer, na wycieczke, a ciezko znalezc motywacje zeby wyjsc samemu. Jest tyle fajnych rzeczy, ktore mozna robic w zamian za siedzenie przed TV i obzeraniem sie :-) wiec moze znajda sie jakies fajne dusze, ktore tak jak ja mieszkaja w okolicach Hellerup/Charlottenlund a brakuje im czasami towarzystwa. :-)
1941:
Ktos by sie znalazł, ale ulokowałas sie :( echhh, szkoda gadac ;) :)
makarpoland:
Obzeranie sie i siedzenie przed TV?
Toz to skandal normalny !!
Ale ja jestem zupelnie inny, i do tego mieszkam 10 min od Charlottenlund 8)
1941:
--- Cytat: makarpoland w 30 Cze 2013, 15:33:09 ---Obzeranie sie i siedzenie przed TV?
Toz to skandal normalny !!
Ale ja jestem zupelnie inny, i do tego mieszkam 10 min od Charlottenlund 8)
--- Koniec cytatu ---
Makar a jak Wam sie poglady nie zgodza??? ;) Ale próba odwazna przyznaje 8) trzym tak dalej moze ktos Cie troche przekona do innego ogladu sprawy? W kazdym badz razie trzymam kciuki ;) :)
makarpoland:
A toz to skad wiesz jakie mam poglady? Rozmawiales ze mna kiedys na zywca? Chyba nie :) Poza tym calego zycia z kotem nie chce spedzic.
Jedno jest pewne - zero usprawiedliwienia dla komuny i komunistow.
A jak sie nie zgodza, to znajdziemy ladnie i po dunsku konsensus.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej