Ogólne > Edukacja

Czy warto studiować.. polski, na KU..?

<< < (2/4) > >>

psychopata:
Pytanie, na ktore powinnas sobie odpowiedziec, brzmi: co po tych studiach bedziesz robic.

1941:

--- Cytat: psychopata w 05 Lip 2013, 19:06:51 ---Pytanie, na ktore powinnas sobie odpowiedziec, brzmi: co po tych studiach bedziesz robic.

--- Koniec cytatu ---

I wogole czy chce Ci sie cokolwiek robic  ;)
Chyba, ze masz takie hobby zbieranie papierkow z ktorych nie da sie jesc chleba, ale wtedy musisz byc bardzo bogata i juz chce Cie poznac  ;) :-*

makarpoland:
Mi sie zdaje, ze lepiej byloby posiedziec na A-kasie, cos nieoficjalnie, na boku, pol dnia na necie w tym podyskutowac na poloniainfo.dk. Ewentualnie jakis magazyn czy sprzatanie i wodeczka przy polskiej telewizji w weekendy.

Po co jakies uniwersytety.

aisak:

--- Cytat: makarpoland w 06 Lip 2013, 14:09:13 ---Mi sie zdaje, ze lepiej byloby posiedziec na A-kasie, cos nieoficjalnie, na boku, pol dnia na necie w tym podyskutowac na poloniainfo.dk. Ewentualnie jakis magazyn czy sprzatanie i wodeczka przy polskiej telewizji w weekendy.

Po co jakies uniwersytety.

--- Koniec cytatu ---
Zes Ty mi tego nie poradzil kiedys tam... :D :D :D. Byloby jak znalazl ;)

1941:

--- Cytat: aisak w 06 Lip 2013, 14:37:50 ---Zes Ty mi tego nie poradzil kiedys tam... :D :D :D. Byloby jak znalazl ;)

--- Koniec cytatu ---

Jasne, swietny pomysl, na emeryturze wlasciwie da sie wyzyc z zebraczego socjalu i zbierania puszek i butelek  ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej