Ogólne > Edukacja
Czy warto studiować.. polski, na KU..?
psychopata:
Pytanie, na ktore powinnas sobie odpowiedziec, brzmi: co po tych studiach bedziesz robic.
1941:
--- Cytat: psychopata w 05 Lip 2013, 19:06:51 ---Pytanie, na ktore powinnas sobie odpowiedziec, brzmi: co po tych studiach bedziesz robic.
--- Koniec cytatu ---
I wogole czy chce Ci sie cokolwiek robic ;)
Chyba, ze masz takie hobby zbieranie papierkow z ktorych nie da sie jesc chleba, ale wtedy musisz byc bardzo bogata i juz chce Cie poznac ;) :-*
makarpoland:
Mi sie zdaje, ze lepiej byloby posiedziec na A-kasie, cos nieoficjalnie, na boku, pol dnia na necie w tym podyskutowac na poloniainfo.dk. Ewentualnie jakis magazyn czy sprzatanie i wodeczka przy polskiej telewizji w weekendy.
Po co jakies uniwersytety.
aisak:
--- Cytat: makarpoland w 06 Lip 2013, 14:09:13 ---Mi sie zdaje, ze lepiej byloby posiedziec na A-kasie, cos nieoficjalnie, na boku, pol dnia na necie w tym podyskutowac na poloniainfo.dk. Ewentualnie jakis magazyn czy sprzatanie i wodeczka przy polskiej telewizji w weekendy.
Po co jakies uniwersytety.
--- Koniec cytatu ---
Zes Ty mi tego nie poradzil kiedys tam... :D :D :D. Byloby jak znalazl ;)
1941:
--- Cytat: aisak w 06 Lip 2013, 14:37:50 ---Zes Ty mi tego nie poradzil kiedys tam... :D :D :D. Byloby jak znalazl ;)
--- Koniec cytatu ---
Jasne, swietny pomysl, na emeryturze wlasciwie da sie wyzyc z zebraczego socjalu i zbierania puszek i butelek ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej