Ogólne > Hydepark
Komu przysluzyl sie AREK CEBULA...?
1941:
--- Cytat: aisak w 07 Lip 2013, 21:05:57 ---Przy okazji , ostrzezenie dla innych.... jak ktos chce miec klopoty i to powazne..., to prosto do Arka Cebuli...
--- Koniec cytatu ---
Dobra, ale niby to w jakiej sprawie do niego ktos miałby sie zgłaszac???
Czy to tylko taki czarny PR ;) kobitki msciwe sa hahaha nie mowia o co chodzi ale juz ferment jest hahahaha
Jomir:
Mnie tam sie nie przysluzyl, maz sam podatki robi, ale slyszalam o takich, "co to im" tak swietnie podatki porobil, ze teraz maja drobnych pare setek do zwrocenia, plus solenna kare...
Coz... jak ktos jest samozwanczym ksiegowym, to czasem tak bywa.
Od zawsze trabie na forum, jak chcesz zlecic komus "zrobienie podatku", to zlec ksiegowemu, a nie specjaliscie od "wszystkiego czyli od niczego"
1941:
--- Cytat: Jomir w 07 Lip 2013, 21:55:51 ---Mnie tam sie nie przysluzyl, maz sam podatki robi, ale slyszalam o takich, "co to im" tak swietnie podatki porobil, ze teraz maja drobnych pare setek do zwrocenia, plus solenna kare...
Coz... jak ktos jest samozwanczym ksiegowym, to czasem tak bywa.
Od zawsze trabie na forum, jak chcesz zlecic komus "zrobienie podatku", to zlec ksiegowemu, a nie specjaliscie od "wszystkiego czyli od niczego"
--- Koniec cytatu ---
Ciekawe ilu ja sie przysłuze hahahaha, choc wez i spadaj z forum zeby słuch zaginał ;) ;D ;D ;D bo bedzie, ze zle wyliczenia zrobione a rozliczajacy sie podawał co innego zupelnie hahahaha
Jomir:
Taaa.. tych pare setet, co napisalam, to pare setek tysiecy ...
To jest dopabuse kicha!
Jomir:
Teraz tak sobie patrze :)
Pan Cebula doradza w podatkach, a jego firma nie istnieje :)
To sa dopabuse "czary z mleka"
http://www.cvr.dk/Site/Forms/PublicService/DisplayCompany.aspx?cvrnr=19386171&q=278c2ea9-8d5f-4ce4-abef-c4e4963ac6d7&p=a289f859-939f-4b41-b966-b6920196a64a&ts=1373231898&c=cvrdk&e=prod&rt=Safetynet&h=d5143b8949a28b0a6bbc4f9386c06688
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej