Ogólne > Kultura
Psychopata i Rihanna
zpatentem:
psycho,
Jakiej interesujace szczegoly? Podobno 60% gosci liczy na przezycia seksualne, is that true? W jakiej odleglosci leza sceny pomiedzy soba? Ile kilometrow dziennie musiales spacerowac by zaliczyc koncerty? Spotkales rodakow? Toalety? Byles naszym jedynym reporterem, wiedz opowiadaj!! :) Juta, tutejsza postac juz nieco historyczna tez specjalnie przyjechala na festiwal z Hawaii :), podano to na CNN :)
psychopata:
Vordingborg, brzmi dobrze ;) Natholdet sie kiedys z tego nabijal:
//www.youtube.com/watch?v=aWS-wubUdvs ;D
--- Cytat: zpatentem w 08 Lip 2013, 18:38:10 ---Jakiej interesujace szczegoly? Podobno 60% gosci liczy na przezycia seksualne, is that true?
--- Koniec cytatu ---
Mi tak nie bardzo wypada o takich rzeczach pisac, ja mam zone ;) Ale mysle, ze zwlaszcza mlodziez na polu namiotowym sie bzyka na prawo i lewo. W oficjalnej gazetce ostrzegano przed seksem oralnym w zwiazku z brakami w higienie festiwalowiczow ;D
--- Cytuj (zaznaczone) ---W jakiej odleglosci leza sceny pomiedzy soba?
--- Koniec cytatu ---
Orange od Areny dzieli jakies 10 minut drogi, mniejsze sceny sa dosc blisko siebie. Stojac w namiocie Areny slyszalem echa z Orange.
--- Cytuj (zaznaczone) ---Spotkales rodakow?
--- Koniec cytatu ---
Wlasnie nie, az sie zdziwilem. Krolowal dunski, szwedzki, norweski i angielski w roznych odmianach, spotkalem tez Francuzow, Niemcow i Hiszpanow.
--- Cytuj (zaznaczone) --- Toalety?
--- Koniec cytatu ---
Byly jedne bardzo porzadne, regularnie czyszczone i z bardzo efektywnym systemem splukiwania. Reszta, szkoda gadac.
--- Cytuj (zaznaczone) ---Byles naszym jedynym reporterem, wiedz opowiadaj!!
--- Koniec cytatu ---
Dobrze, z ciekawostek. Festiwal kojarzy mi sie z piwem i fast foodem, a tu stoisk z drinkami od groma i troche (panienki na Metallice mialy truskawkowe drinki z parasolkami, wygladaly jak z zupelnie innej bajki), no i wrylo mnie, jak zobaczylem stoisko z sushi.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej