Ogólne > Dania i o Danii

Muzułmanie podpalali, minister utajniał.

<< < (36/49) > >>

psychopata:
Kazdy kraj powinien miec poprawnosc polityczna wpisana w program, bo to jedyny hamulec dla tlumu zadnego krwi, z kazdej opcji.
Jacek Zakowski kiedys zostal przez Tomasza Wolka nazwany "poprawniakiem" i mowil, ze nosi ten przydomek jak order. Rozumiem go.

aisak:

--- Cytat: psychopata w 24 Lip 2013, 21:58:01 ---Dziewczyno, miej litosc. Podajesz jakis fup, dostajesz dowody na to, ze to jest spreparowane i zamiast powiedziec "ups, no tak, na drugi raz bede uwazac, co podaje", to brniesz dalej ::).

--- Koniec cytatu ---
Dowody tatusku ::)? No chyba raczysz zartowac :D

btw. czytaj ze zrozumieniem to, co pisze, jesli juz tak koniecznie i wciaz chcesz mnie widziec kleczaca na grochu ;) :D

psychopata:
Zenada, moja droga. Juz drugi raz zaliczasz wtope, po "panstwowej" tv i nic cie to nie nauczylo. No ale rozumiem, z samej przez siebie zbudowanego piedestalu specjalistki od wszystkiego sie ciezko spada.

1941:
 :o :o :o
Nic nie rozumiem  :-\

aisak:

--- Cytat: psychopata w 24 Lip 2013, 22:25:09 ---Zenada, moja droga. Juz drugi raz zaliczasz wtope, po "panstwowej" tv i nic cie to nie nauczylo. No ale rozumiem, z samej przez siebie zbudowanego piedestalu specjalistki od wszystkiego sie ciezko spada.

--- Koniec cytatu ---
Czytaj ze zrozumieniem... kolejny raz ::). "Panstwowa" popelnilam z rozpedu, potem, jak nie zauwazyles (jak zwykle... :D ) przeprosilam i poprawilam.

Poza tym, wybacz, ale  nie mam przyjemnosci ani byc Twoja droga ::), ani tym bardziej specjalistka ::), jak to wciaz i wszedzie probujesz mi wmowic, wiec nej, tak 8) dla piedestalu, na ktorym koniecznie chcialbys mnie umiescic :D.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej