Ogólne > Dania i o Danii
Muzułmanie podpalali, minister utajniał.
lonewolf:
No i jeszcze "nasze " co prawda z przed dwoch mies ale...
http://natemat.pl/63607,polscy-muzulmanie-organizuja-zjazd-w-pulawach-internauci-kibice-zrobcie-porzadek-ciapatym-na-stos-zapraszamy-na-majdanek
a w TV w lokalnych Lorry wlasnie mowia o Hundige..mlodziez sie nudzila to obrzucala autobus kamieniami, ranili kobiete , pozniej podpalili samochody a jak przyjechala straz to ich tez obrzucali....kurwa...nudzili sie nie podali jakiej narodowosci ale nie zdziwil bym sie jezeli powiedza "etnisk andre"...
waruiny:
--- Cytat: psychopata w 28 Lip 2013, 14:06:19 ---Poprosze o szczegoly. Co sie konkretnie dzieje, trzy rzeczy mi wymien, najlepiej z linkami.
--- Koniec cytatu ---
Na razie znalazłem jeden link.
http://politiken.dk/indland/ECE237228/ballade-lukker-shell-tank-i-gellerup
( W sumie nie moja sprawa i nie mój język, ale nudzę się :P Załóże się, że znajdę więcej niż 3 linki.)
psychopata:
War, to bylo z lutego 2007 ;) Szperaj dalej, nowsze prosze ;)
Co do polskiego linka podanego przez Lonewolf, lektura komentarzy jezy wlosy na glowie.
aisak:
--- Cytat: psychopata w 28 Lip 2013, 14:58:04 ---Znaczy najwiekszy problem w Danii jest taki, ze mlodzi z nudow podpalaja smietniki? Na wandalizm chyba sa jakies paragrafy.
P.S. Skad wiesz, ze wiekszosc spraw jest przemilczana? Jakies wtyki w policji?
--- Koniec cytatu ---
Smietniki, samochody, itp. W sumie nic wielkiego. We Francji tez od tego sie zaczynalo. Chodzi o swiadomosc granic. Przesuwane one sa coraz dalej, bo istnieje na to przyzwolenie w ramach poprawnosci politycznej, czy tez strachu przed posadzeniem o rasizm...Taka jest moja opinia.
Wtyki w policji ;). Zacytuje z 1 postu, bo moze nie doczytales artylulu :D:
"Policja zataiła przed mieszkańcami Albertslund (zdominowane przez muzułmanów przedmieścia Kopenhagi) ponad 100 przypadków podpaleń.
Zrobiła tak w trosce o bezpieczeństwo mieszkańców, stwierdził minister sprawiedliwości Morten Bødskov odpowiadając na pytania członków komisji parlamentarnej.
Pytania dotyczyły informacji o licznych podpaleniach, które przez ostatnie pół roku były usuwane z policyjnych raportów dobowych, do których mają dostęp obywatele. Minister wyjaśnił, że celem sporządzania raportów jest wzmacnianie poczucia bezpieczeństwa obywateli, a także zapobieganie przestępstwom dzięki zwiększeniu czujności obywateli. Dlatego właśnie, przez wzgląd na mieszkańców Albertslund, nie poinformowano ich o 100 ze 150 przypadków podpaleń, do których tam doszło."
psychopata:
Doczytalem. Plynnie przeszlas z jednej przemilczanej sprawy do wiekszosci. To sie manipulacja nazywa.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej