Ogólne > Dania i o Danii
Muzułmanie podpalali, minister utajniał.
aisak:
--- Cytat: psychopata w 15 Sie 2013, 22:28:46 ---Nie wiem.
Ale jesli sie za 40 lat okaze, ze nie histeryzowalas, a wieszczylas, to odszczekam na forum. Poki co, take it easy.
--- Koniec cytatu ---
hahahha, nie strasz z tym wieszczeniem, co ;)? Nie wiem, jak Ty na zmiane imienia, ale jak dla mnie burka to malo twarzowy fatalaszek :D
psychopata:
Eee tam, ladnie zwiazana jest bardzo twarzowa.
Ja mam imie latwe i miedzynarodowe, ale znajomy Jaroslaw zostal zapytany, czy jego imie pochodzi od slowa "niewolnik" -- "slave" ???
aisak:
--- Cytat: psychopata w 15 Sie 2013, 22:34:59 ---Eee tam, ladnie zwiazana jest bardzo twarzowa.
Ja mam imie latwe i miedzynarodowe, ale znajomy Jaroslaw zostal zapytany, czy jego imie pochodzi od slowa "niewolnik" -- "slave" ???
--- Koniec cytatu ---
Hihi, umiales mu wytlumaczyc, jak jest naprawde? Bo to piekne, stare, slowianskie imie :)
Preferuje jednak lekkie, letnie sukienki ;)
happybeti:
--- Cytat: psychopata w 15 Sie 2013, 22:34:59 ---Eee tam, ladnie zwiazana jest bardzo twarzowa.
--- Koniec cytatu ---
Pamiętam, jak tłumaczyłam niemieckiemu przyjacielowi, ze "Słowianie" nie dlatego, że "slaves", a odwrotnie ;).
aarhusN:
wlasnie....
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej