Ogólne > Dania i o Danii
Muzułmanie podpalali, minister utajniał.
makarpoland:
--- Cytat: psychopata w 14 Lip 2013, 12:30:54 ---No, przez krotki czas nawet nasz afropolak Olisadebe byl lubiany.Ma tez obywatelstwo i polska zone.
--- Koniec cytatu ---
Dokladnie.
@beti
Mam znajomych i czesto bywam w Bialym, Suwalkach czy Lomzy. Zobacz co tam robia Czeczenowie i czym sie zajmuja. 80% z nich to tacy "polscy Arabowie". Tylko, ze nas w wiekszych miastach ratuja chlopaki w dresach i z miasta :) W mniejszych na wschodzie Polski juz nie jest tak kolorowo.
1941:
--- Cytat: Dunszczyzna3 w 15 Lip 2013, 23:44:14 ---Happybeti
masz racje kolezanko kodeks hammurabiego jest starszy od biblii wiec oczko za oczko i tak dalej ....wiadomo...
Jestem madrzejsza o ta informacje
1941 moze prywatnie sie znamy moze kawke chlapalismy kiedys razem ale ja tutaj pierszy post skleilam dzisiaj a forum sledze od dawna
zarejestrowana to jak dzidzius na tym forum jestem a jako staly czytelnik to babunia ;)
--- Koniec cytatu ---
;D ;D ;D
happybeti:
--- Cytat: makarpoland w 15 Lip 2013, 23:44:49 ---Dokladnie.
@beti
Mam znajomych i czesto bywam w Bialym, Suwalkach czy Lomzy. Zobacz co tam robia Czeczenowie i czym sie zajmuja. 80% z nich to tacy "polscy Arabowie". Tylko, ze nas w wiekszych miastach ratuja chlopaki w dresach i z miasta :) W mniejszych na wschodzie Polski juz nie jest tak kolorowo.
--- Koniec cytatu ---
Co robia tam Czeczenowie nie wiem, natomiast o chłopakach w dresach z Bialegostoku słyszala chyba cała Polska :-\...A może nie w dresach, ino w skórach oni byli- jeden pies, jak dla mnie, zważywszy nie na "barwy", a uczynki.
Duńszczyzna, no, to super, że dokonałaś coming-outu ;)
Witamy i liczymy na owocną współpracę :D
1941:
--- Cytat: happybeti w 16 Lip 2013, 04:36:50 ---Co robia tam Czeczenowie nie wiem, natomiast o chłopakach w dresach z Bialegostoku słyszala chyba cała Polska :-\...A może nie w dresach, ino w skórach oni byli- jeden pies, jak dla mnie, zważywszy nie na "barwy", a uczynki.
Duńszczyzna, no, to super, że dokonałaś coming-outu ;)
Witamy i liczymy na owocną współpracę :D
--- Koniec cytatu ---
HB przeciez eeee......... sama sie połapiesz hahahaha ;)
aisak:
Niestety, nie jest to kawal dnia...
http://m.washingtontimes.com/news/2013/jul/14/uk-school-sorry-after-teacher-refuses-boy-water-ra/
Osobiscie tylko czekam, jak moi opaleni sasiedzi zwroca mi uwage na to, ze siedzac na werandzie, dzien w dzien delektuje sie mieskiem 8).
Problem w tym, ze 2, tych z serii: "glosnych i upierdliwych", po wczesniejszych wydarzeniach, juz sie do mnie nie odzywa... ::)
Teraz wrocila mi nadzieja, ze przemowia do mnie ludzkim glosem... :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej