Ogólne > Dania i o Danii

Muzułmanie podpalali, minister utajniał.

<< < (10/49) > >>

aisak:

--- Cytat: psychopata w 16 Lip 2013, 14:33:47 ---Od dawna mowie, ze zeby uniknac problemow w instytucjach, bo to nie tylko o przedszkola, ale i o szkoly, szpitale czy domy opieki chodzi, nalezy miec albo menu tylko wegetarianskie/weganskie, albo znacznie bardziej rozbudowane, zeby kazdy mogl znalezc cos dla siebie. Bo muzulmanie nie jedza wieprzowiny, hindusi wolowiny, coraz wiecej dzieci ma nietolerancje laktozy, sa wsrod nas wegetarianie itd.
U nas w szpitalu pacjenci zawsze maja do wyboru kilka dan cieplych, z ktorych jedno jest wegetarianskie, a w przedszkolu mojej zony dzieci jedza glownie drob i ryby z mies.

Asiak, jak zwykle przesadzasz z tym zwracaniem Ci uwagi przez sasiadow. U nas duza czesc skladu to muzulmanie i jakos nie zdarzylo sie, zeby w zwiazku ze swoim ramadanem zazadali zamykania kantyny ::).

--- Koniec cytatu ---
Psycho, jak zwykle nie podoba mi sie Twoje "jak zwykle..." ::)

Hiperbola ::). Taka metafora (to dla Ciebie  ;) ). Ty masz takich kolegow w pracy, ja innych sasiadow, ale w zwiazku z tym wcale nie posadzam Cie o uogolnianie (tez metafora...).

Dobrze koncze, bo to nie argumenty , ale ciosy ponizej... ;), coz dostosowuje sie do przedmowcy...

ps. Obecnie trwa wielka debata w tv2 na ten temat. Inger Støjberg... Pewnie to nazwisko nic Ci nie mowi... A powinno.

Dunszczyzna3:
Do Aisak i niektorych Panstwa
Nie wiem skad przypuszczenie ze ja to ktos tam, nie bede na sil eudowadniac ze nie jestem wielbladem
hahhaha to tak z uwagi ze w watku o arabowie pisze o tym
Moze mam podobne myslenie moze ktos ma podobne zwroty ale tutaj jetsem pierwszy raz jako piszaca nie jak dotychczas gosc
Moze moderator jak posprawdza IP przekaze ze dunszczyzna to jakas inna babeczka niz ktos kto byl wczesniej na forum
Probowalam sie kiedys kiedys logowac ale nie chciala mnie polonia, cos tam nie bylo poinstalowane u mnie wiec...

ale zyjemy w kraju gdzie GORA wie o nas wszytsko wiec niektorym sie udziela. zdaza sie.....

aisak:

--- Cytat: Dunszczyzna3 w 16 Lip 2013, 20:49:54 ---Do Aisak i niektorych Panstwa
Nie wiem skad przypuszczenie ze ja to ktos tam, nie bede na sil eudowadniac ze nie jestem wielbladem
Moze mam podobne myslenie moze ktos ma podobne zwroty ale tutaj jetsem pierwszy raz jako piszaca nie jak dotychczas gosc
Moze moderator jak posprawdza IP przekaze ze dunszczyzna to jakas inna babeczka niz ktos kto byl wczesniej na forum
Probowalam sie kiedys kiedys logowac ale nie chciala mnie polonia, cos tam nie bylo poinstalowane u mnie wiec...

ale zyjemy w kraju gdzie GORA wie o nas wszytsko wiec niektorym sie udziela. zdaza sie.....

--- Koniec cytatu ---
Co tak nerwowo? Moze meliski... ;) :D?

1941:

--- Cytat: Dunszczyzna3 w 16 Lip 2013, 20:49:54 ---Do Aisak i niektorych Panstwa

--- Koniec cytatu ---

Zmiana karty w ifoniku i mamy swiezutkie IP jeszcze wrecz gorace  ;) 8)
Alez gapa, meliska w Polsce kupiona to i nowy ifonik przeciez, a co  ;)

Dunszczyzna3:
ehhh szkoda ze w tej polandii nie moglam znalesc jakiegos 2 noznego modelu dla siebie..
a iphonik stary, ale ok aby niektorzy mieli noc senna to niech bedzie jak kto chce
Aisak, nastepnym razem meliska . wlasnie otworzylam butelke winka, widelcem bo korkorciag zlamalam
ehh to przez te nerwy  :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej