Ogólne > Dania i o Danii

Muzułmanie podpalali, minister utajniał.

<< < (13/49) > >>

psychopata:

--- Cytat: Idris w 17 Lip 2013, 11:10:07 ---Asiak, ale zauwaz, ze to nie ci opaleni jak ich nazywasz wpadli na ten durny pomysl.
--- Koniec cytatu ---
Dokladnie, tak samo jak ten brytyjski nauczyciel byl nadgorliwy, a nie dzialal na rozkaz muzulmanskiego dyrektora szkoly.

Co do reszty, Asiak, podalem Ci dwa przyklady z wielu, roznica polega miedzy nami na tym, ze Ty wyszukujesz tylko negatywne, podczas gdy ja wole widziec pozytywne, bo na zlych emocjach sie niczego nie zbuduje. Co zreszta widac w tych podawanych przez Ciebie komentarzach. Jeszcze troche i sie pogromy zaczna, "wszak w czasach chaosu zwykl zadac lud stosow".

--- Cytuj (zaznaczone) ---problem jest, a taki Brevik z kosmosu sie nie wzial.
--- Koniec cytatu ---
Ze co? Usprawiedliwiasz terroryste mowiac, ze w zasadzie oni sobie na to sami zapracowali?

zpatentem:
Nalezy zrozumiec, ze przedszkola nie maja srodkow ani personelu na zakupy u wielu dostawcow, a takze przygotowywanie roznorakiego zarcia. Przypuszczam, ze w zarzadach przedszkoli siedza rodzice dzieci i maja pewnie wplyw na jadlospis, o ile beda partycypowali w spotkaniach zarzadu :)

Swoja droga to uwazam, ze dzieciom rozszerzy sie horyzonty kulinarne, uczac i zaznamiajac ze zdrowym i innym jedzeniem.

Prawde mowiac to dunskie spegepølser i leverpostej to przeciez syf przeokropny, a takze niezdrowy.

W tv wczoraj powiedziano, ze "biali" rodzice nie skarza sie na zarcie w halalowych przedszkolach.

aisak:

--- Cytat: Idris w 17 Lip 2013, 11:47:28 ---Odnosnie tej kanapki z leverpostej, przypomnialo mi sie, jak dawno dawno temu w liceum kolezanka powiedziala do kolegi, ktowry akurat mial kanapke z wiejska kielbasa, ze bardzo nie lubi tego zapachu. Powiedziala to na glos i jakos wtedy nikt nic nie pomyslal z wyjatkiem tego, ze dziewczyna jest nieco zblazowana. Tyle.
Teraz nawet nie mozna wyrazic swojej opini na temat zapachow bo moze sie wywiazac z tego dyskusja. Ciekawe co by bylo gdyby leverpostej z kanapki kolezanki smierdzialo dunskiemu dziecku?

A tak off ten Raj utracony to moze Dania?

--- Koniec cytatu ---
Heheh, kwestia poprawnosci politycznej, podobnie jak Afro-Amerykanin... :D.

Dunskiemu dziecku, jako ze wcina od kolebki (powaznie, sama widzialam prawie niemowlaka w glebokim wozku, a mamusia karmila go kawalkami chlebusia z pasztecikiem :D, nie zebym miala cos przeciwko... :) ) nie smierdzi, to z pewnoscia, hihi.

Off: bardziej we mnie ;) oraz... Joe Alex :).

aisak:

--- Cytat: psychopata w 17 Lip 2013, 13:39:59 ---Dokladnie, tak samo jak ten brytyjski nauczyciel byl nadgorliwy, a nie dzialal na rozkaz muzulmanskiego dyrektora szkoly.

Co do reszty, Asiak, podalem Ci dwa przyklady z wielu, roznica polega miedzy nami na tym, ze Ty wyszukujesz tylko negatywne, podczas gdy ja wole widziec pozytywne, bo na zlych emocjach sie niczego nie zbuduje. Co zreszta widac w tych podawanych przez Ciebie komentarzach. Jeszcze troche i sie pogromy zaczna, "wszak w czasach chaosu zwykl zadac lud stosow"Ze co? Usprawiedliwiasz terroryste mowiac, ze w zasadzie oni sobie na to sami zapracowali?

--- Koniec cytatu ---
Ok. Przyjmuje. Za wyjatkiem kwestii komentarzy. Bo wszystkie byly w podobnym duchu, ale to sam sobie mozesz doczytac z linku. Wiec problem jest, nawet jezeli bedziemy udawac, ze go nie ma... ;)
--- Cytat: psychopata w 17 Lip 2013, 13:39:59 ---Ze co? Usprawiedliwiasz terroryste mowiac, ze w zasadzie oni sobie na to sami zapracowali?

--- Koniec cytatu ---
Eeee, a w ktorym miejscu ja tak stwierdzilam? Nie stosuj, prosze, nadinterpretacji, w sytuacji, gdy to nie jest potrzebne...

Moze wyrazilam sie niezbyt jasno. Chodzilo mi o to, ze wsrod Dunczykow piszacych te komentarze moze znalezc sie jeden "nakrecony" , ktory zechce "zbawiac" swiat...

I to budzi moj niepokoj...  I dlatego obserwuje ( sobie, dla siebie...) sytuacje...

aisak:

--- Cytat: zpatentem w 17 Lip 2013, 14:56:25 ---W tv wczoraj powiedziano, ze "biali" rodzice nie skarza sie na zarcie w halalowych przedszkolach.

--- Koniec cytatu ---
Poprawnosc polityczna po raz drugi... niech nam zyje hurra..

Panstwowa telewizja. Nie zaognianie i tak napietej sytuacji. Proste. Dalej wierzmy mediom...

A propos, przypomnialo mi sie z innego ustroju ;):

Pukanie do drzwi:
 - Kto tam?!
 - Harcerze!
 - Nie wierzę!
 - Otwieraj chamie, ZOMO nigdy nie kłamie! :D

Biali rodzice skarza sie i to bardzo. Jeszcze nieoficjalnie na portalach spolecznosciowych... Podalam link.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej