Ogólne > Dania i o Danii
Muzułmanie podpalali, minister utajniał.
lonewolf:
Hej Idris
Tu link do sprawy o wieprzowinie w przedszkolach
zwroc uwage na komentarze dunczykow pod artykulem...troche sa zaniepokojeni
http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article2041767.ece
Idris:
--- Cytat: lonewolf w 18 Lip 2013, 23:06:05 ---Hej Idris
Tu link do sprawy o wieprzowinie w przedszkolach
zwroc uwage na komentarze dunczykow pod artykulem...troche sa zaniepokojeni
http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article2041767.ece
--- Koniec cytatu ---
Tak, wiem, ze sa zaniepokojeni, albo raczej wsciekli. Ale powtorze jeszcze raz czy to jest pomysl mniejszosci muzulmanskiej w Danii? Czy domagali sie tego?
Problem najprawdopodobniej lezy w ekonomii, komunalne kasy cienko przeda i oszczedzaja na czym moga. Tylko zamiast powiedziec Mamy ograniczone fundusze wiec musimy podawac takie posilki by wszystkie dzieci niezaleznie od wyznania mogly je jesc. W zwiazku z tym rezygnujemy z wieprzowiny w instytucjach. - dorobili jakas bzurna ideologie, ktora z braku lepszych tematow wzbudza takie zainteresowanie.
Dunszczyzna3:
Lonewolf zgadzam sie z TOba, i piszac pewne tresci nie byly one adresowane do Ciebie
Na forum wystarczaaco jest duzo nudzacych sie ;) i nie wnikam jaki powod, nie moja sprawa
Islamizacja nastepuje poniewaz my nie dzialamy, klachamy probujemy uzywac sily a tymczasem oni spokojnie. jako ofiary z oczkami kota ze shreka uzurpuja sobie prawo do wiecej i coraz wiecej
co do akcji w dubaju to szariat nakazuje przedstwienie dowodow ze np byl gwalt i tedy idzie sie do lekarza i on stwierdza ale ----znajdzie sie ktos madrzejszy co bedzie wiecej wiedzial 8) z neciaka oczywiscie
Dunczcy pozwalaja duzo, niektorzy krzycza w imie ze jak to sie mowi bez urazy dla nich ze pieska nie widac a najwiecej ujada woiec oni tez zamiast ustalkic to i owo to gadaja, na forach przewaznie , a my dzieki Aisak czytamy
ehh.... dzisiaj jedzac wolowinke HALAL myslalam w czym jestem lepsza od tego co je wolowinke nie halal.... oboje pakujemy padline w siebie wiec..... temat otwarty.....
Dunszczyzna3:
lepsza albo gorsza mialo byc ale sie zjadlo....
1941:
--- Cytat: Idris w 18 Lip 2013, 22:29:29 ---Nie wiem gdzie w moim poscie znalazłeś chęć do sprzeczki, no chyba ze w fakcie, że Ci nie przyklasnelam. Owszem zauważyłam znaczące slowo jakkolwiek ale cóż w nim znaczącego skoro zazraz potem przyznajesz mordercy miano wojownika o wolność? Zaprotestowalam i tyle.
Co do pierwszej części Twojej wypowiedzi, to najwyraźniej źle mnie oceniles. Akurat w tej kwestii dobrze poinformowana nie jestem więc się zapytałam. Mówią, że kto pyta nie błądzi.
Jak napisałam wcześniej zgadzam sie, ze zbytnia spolegliwosc jest błędem vide brak wieprzowiny w przedszkolach ale kiedy muzułmanie się tego domagali? I pytam ze zwyklej ciekawości bez chęci do sprzeczki.
--- Koniec cytatu ---
I za to Cie bardzo lubie ;) Nie trzeba przytakiwac, zeby sie lubic trzeba sie czubic ;) :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej