Ogólne > Rodzina ...
Ciąża pilne
1941:
--- Cytat: psychopata w 13 Lip 2013, 12:48:09 ---Panowie, nie zachowujcie sie, jakby sie Wam nigdy nie zdarzylo miec jednorazowej przygody bez myslenia o konsekwencjach 8)
Panu Pytalskiemu gratulujemy potomka :)
--- Koniec cytatu ---
A zwierzyna coraz łatwiejsza ;) ;D ;D ;D to wez i nie wez ;)
psychopata:
;) Pamietam te emocje, kiedy 19-latkiem bedac czekalem na wynik testu ciazowego dziewczyny, z ktora laczyla mnie tylko sympatia, a reszta "tak wyszla". Ku naszej obopolnej uldze byl negatywny, a ja od tamtej pory nie ruszam sie nigdzie bez durexow ;)
zpatentem:
Sadze, ze rozmowa z kims kompetentnym (komuna, mødrehjælp?) na pewno by pomogla; to szalona odpowiedzialnosc i konsekwencje dla niewyzytej 15'tki urodzic dziecko. Jak nie potrafiliscie uzyc prezerwatywy to jak teraz bedziecie zmieniali i karmili "spadkobierce" to moze byc moltokomplikate :)
http://www.abortlinien.dk/ung-og-gravid/
1941:
--- Cytat: psychopata w 13 Lip 2013, 12:57:32 ---;) Pamietam te emocje, kiedy 19-latkiem bedac czekalem na wynik testu ciazowego dziewczyny, z ktora laczyla mnie tylko sympatia, a reszta "tak wyszla". Ku naszej obopolnej uldze byl negatywny, a ja od tamtej pory nie ruszam sie nigdzie bez durexow ;)
--- Koniec cytatu ---
Teraz Unimil Skyn ;) na topie :)
panpytalski:
co myślicie o naszej sytuacji?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej