Ogólne > Rodzina ...

Ciąża pilne

<< < (11/15) > >>

aisak:

--- Cytat: 1941 w 14 Lip 2013, 00:17:34 ---Eeeeee adres z tym s/m pomylony, adresat o podobnych upodobaniach, pod tym adresem, nieznany  8)

--- Koniec cytatu ---
Bardziej wyrafinowany... ??? :D :D :D?

1941:

--- Cytat: aisak w 14 Lip 2013, 00:23:20 ---Bardziej wyrafinowany... ??? :D :D :D?

--- Koniec cytatu ---

Idris, pomóż Swej Jej Wysokosci zrozumiec, Ty jedna nie czytasz taktycznie.

aisak:

--- Cytat: 1941 w 14 Lip 2013, 01:13:30 ---Idris, pomóż Swej Jej Wysokosci zrozumiec, Ty jedna nie czytasz taktycznie.

--- Koniec cytatu ---
W dodatku uprzejmie donosi... ;) :D

1941:

--- Cytat: aisak w 14 Lip 2013, 09:57:36 ---W dodatku uprzejmie donosi... ;) :D

--- Koniec cytatu ---

Pewnie jest uczciwsza niz niektorzy inni, powiedzenie oficjalnie prawdy nie sadze aby było uprzejmym donoszeniem, raczej oznaka ze sie jest uczciwym i porzadnym :) ;)

Idris:
Teraz po rozsądnym i stonowanym wpisie Jomir głupio mi trochę za robienie tu śmiechów ale nie wierzę w ten temat.
Może jestem naiwna, ale lubię ludzi. A istnienie 20 latka, który zrobił dziecko 15 latce a następnie chwali się tym na forum, mówi, żeby go nie umoralniac, wypytuje się jakie ewentualne korzyści może z tego odnieść a na koniec zadaje infantylne pytanie co inni sądzą o jego sytuacji. Szczerze to jest to dla mnie obrzydliwe. Mam potrzebę wierzyć, że to tylko ułańska fantazja. Świat staje się znowu do przyjęcia.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej