Ogólne > Rodzina ...

Ciąża pilne

<< < (14/15) > >>

Jomir:
uff.... ja mam dwie.. ale jedna na szczescie szczesliwie dociagnela do doroslosci :)
Jak sie jej dziecko "zamarzy" to na duzur do domu przyjedzie, no i az by sie chcialo napisac, ze jej przechodzi, ale hehe... druga to aniol, wiec obawiam sie, ze jedynie ochoty nabiera.

Co do doroslego faceta i dziecka...
Coz, szkoda slow. To samo pomyslalam.  :(

1941:

--- Cytat: Jomir w 14 Lip 2013, 23:44:14 ---Zgadzam sie z Toba. DLatego tez spytalam chlopaka, czy jest pewien, ze chce uslyszec co myslimy :)

Mi tez cisnelo sie wiele roznych zdan pod palce, ale staralam sie trzymac tematu, na zasadzie "niekopania lezacego", tudziez "rozlanego mleka".

Coz, mam nadzieje, ze rodzice dziewczyny madrze wlacza sie do akcji.
Co tu duzo mowic - moj 16-letni syn, uwielbia zajmowac sie dzieciakami w wieku wczesnoszkolnym, powierzam mu nawet Majke pod opieke na 10 -15 minut, ale nade wszysto uwielbia "kopac gale", grac na perkusji czy budowac "baseny w Main Craft". I to jest czas na to w tym wieku. Jestem pewna, ze by byl bardzo nieszczesliwy, gdyby mial sie nagle zakopac pod sterta pieluch.
Na szczescie :) ma zawsze prezerwatywe (ktora dostal na wychowaniu seksualnym w szkole) pod reka  ;D ;D ;D

--- Koniec cytatu ---

Badz dobra matka i jak tylko bedziesz mogła najszybciej, kup mu Unimil Skyn, te sa ponoc rewelacyjne. Jak sie wiesc po dziewuchach rozniesie chłopak bedzie chodził przeszczesliwy i bedzie wracz rozrywany do "tańca" ;)
No a przyszła zona bedzie miała powody do radochy z tak doswiadczonego pratnera  ;)

varszafiak:
Zastanawiam się co z naszym "bohaterem" jest nie tak, ze 20 latki nim gardzą i musi dzieci z piaskownicy bajerować.
Ciesz się ze to nie moja córka.

happybeti:
varszafiak, Jomir, Idrys- to samo pomyslałam- co z facetem "nie tak" ???
Taka różnica wieku W TYM WIEKU to praktycznie przepaść.

Ja pamiętam, jak mój najstarszy pewnego razu, jeszcze w liceum, miał iść do dziewczyny , razem z nią zajmować się domem, bo rodzice wyjeżdżali na długi weekend. A mój T. był przez nich wręcz proszony o to, bo mieli takie psy, które tylko męski autorytet uznawały  ( ??? ). Nie dały sie nawet nakarmić nikomu innemu, tylko panowiu domu , no i jemu  ::).
Więc wzięłam latorośl na poważną rozmowę do kuchni, zapytałam, czy widział film "Poranek kojota" .
"Tak, widziałem, a co? ". " No, to byś nie musiał jak młody Stuhr drałować 3 kilometry na stację benzynową , to masz tu dwie dychy i idź do kiosku, kup , co trzeba " . Lekko sie zarumienił, ale kaske wziął i zakupił. Od tej pory zawsze pamięta. No, jakoś, szczęśliwie, jeszcze babcią nie zostałam  ;).

Jomir:

--- Cytat: 1941 w 15 Lip 2013, 05:49:38 ---Badz dobra matka i jak tylko bedziesz mogła najszybciej, kup mu Unimil Skyn, te sa ponoc rewelacyjne. Jak sie wiesc po dziewuchach rozniesie chłopak bedzie chodził przeszczesliwy i bedzie wracz rozrywany do "tańca" ;)
No a przyszła zona bedzie miała powody do radochy z tak doswiadczonego pratnera  ;)

--- Koniec cytatu ---
UNIMIL sobie zycie  ;D ;D ;D
nie bede swinia :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej