Ogólne > Hydepark
W czasie deszczu dzieci sie nudza...
1941:
--- Cytat: kicia w 23 Sie 2013, 08:43:04 ---Sam na siebie to tabula wola ;D ;D 8) ;) a co :D
--- Koniec cytatu ---
Kto to ten Niutek???
aisak:
--- Cytat: vaxa_rys w 23 Sie 2013, 09:45:28 ---na takie skubanko to mozna do centrum handlowego we Frederikssund pojechac, przed isenkramem po lewo :)
--- Koniec cytatu ---
To bylo miedzy Ishøj a Høje Taastrup. Wielki sklep dwupoziomowy ze zwierzatkami i wszystkim dla zwierzatek. Dorwe syna po przyjsciu ze szkoly i dopytam. Wystarczy powiedziec, ze to tam, gdzie rybki skubaly. Dzieciaki wyjsc z tego nie chcialy :D. Ja tez nie :D
newbie12:
Moja 2-letnia corka zwariowala na punkcie rybek po wizycie w Blå Planet do tego stopnia, ze ciagle pod drzwiami stala i do rybek chciala. Skonczylo sie na tym, ze zalozylismy akwarium w jej pokoju. Moze stac przed nim godzinami i zachwyt jej nie przechodzi, co ciekawe najbardziej podobaja jej sie krewetki, az piszczy z zachwytu :)
Takze Blå Planet z czystym sumieniem moge polecic. Radzilabym tylko, jak ktos wczesniej pisal, kupic bilety na necie, omija sie w ten sposob "przyjemnosc" stania w kilometrowej kolejce. A jesli komus tam sie spodoba i wybiera sie czesciej, proponuje kupic årskort, wychodzi taniej
kicia:
--- Cytat: 1941 w 23 Sie 2013, 10:10:33 ---Kto to ten Niutek???
--- Koniec cytatu ---
Mój synek :)
1941:
--- Cytat: kicia w 23 Sie 2013, 10:31:53 ---Mój synek :)
--- Koniec cytatu ---
Hehehehe tu taki nick tez byl, dlatego sie zdziwilem hehehe
A skad taka nazwa Niutek?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej