Ogólne > Hydepark

Do wszystkich szanownych plotkarek no i panów co oglądają "dupy"

<< < (3/22) > >>

ThaBoss:
hehe zastanawiajace jak wielu z nas pozadnych rodakow przeszlo przez te same sytuacje i nasluchalo sie uwag od pan pociagar albo inaczej moze grzeczniej "osob kompetentnych do wyglaszania swojej krytyki wszem i wobec bez uzasadnienia swoich poczynan zadnym logicznym wczesniej faktem popartym dowodem w owej sprawie".
|Ja tez kiedys uslyszalem jak wracalem z pracy kilka interesujacych kwesti na moj temat a jak grzecznie podszedlem aby oznajmic ze nie doslyszalem ostatniego zdania i czy pani moze powtorzyc to ostatnie to pani patrzyla na mnie jak bym sie jej zapytal czy uzywa tamponow czy podpasek co sie w koncu okazalo ze owa pani wlasnie wprowadzala sie mieszkanie nademna.

myszka0807:

--- Cytat: aisak w 24 Lip 2013, 01:08:38 ---Mnie zastanawia fakt, dlaczego Polacy (oczywiscie, ze uogolniam :D ) w pociagach, centrach handlowych i na plazy oraz w kantynach rozmawiaja bardzo glosno? Czyzby ogolnonarodowe problemy ze sluchem? I jeszcze wszechobecne "przerywniki". Odruchowo uciekam wtedy w przeciwnym kierunku...

--- Koniec cytatu ---
Aisak a co bedzie jak bedziesz stala w kolejce do kasy?nie dawaj nogi bo ochrona za toba ruszy  ;D

1941:

--- Cytat: myszka0807 w 24 Lip 2013, 10:00:29 ---Aisak a co bedzie jak bedziesz stala w kolejce do kasy?nie dawaj nogi bo ochrona za toba ruszy  ;D

--- Koniec cytatu ---

;D ;D ;D

1941:

--- Cytat: ThaBoss w 24 Lip 2013, 09:58:26 ---hehe zastanawiajace jak wielu z nas pozadnych rodakow przeszlo przez te same sytuacje i nasluchalo sie uwag od pan pociagar albo inaczej moze grzeczniej "osob kompetentnych do wyglaszania swojej krytyki wszem i wobec bez uzasadnienia swoich poczynan zadnym logicznym wczesniej faktem popartym dowodem w owej sprawie".
|Ja tez kiedys uslyszalem jak wracalem z pracy kilka interesujacych kwesti na moj temat a jak grzecznie podszedlem aby oznajmic ze nie doslyszalem ostatniego zdania i czy pani moze powtorzyc to ostatnie to pani patrzyla na mnie jak bym sie jej zapytal czy uzywa tamponow czy podpasek co sie w koncu okazalo ze owa pani wlasnie wprowadzala sie mieszkanie nademna.

--- Koniec cytatu ---

No to przynajmniej z sasiadka sie zapoznałes hahaha ;) widzisz sa i te dobre strony  :)  ;)

Jakis czas temu wprowadziła sie obok mnie sasiadka, chyba musiałem miec strasznie głupia mine na jej widok, bo teraz udaje, ze nie zwraca uwagi na mnie.
Ale za to razu jednego w szok wpadłem, gdy mijalismy sie samochodami i mi pomachała, do dzis mnie trzyma  :o

ThaBoss:
taa do dzisiaj mi dziendobry nie mowi a wszystko z powodu tego ze powiedzialem ze nie doslyszalem ostatniego zdania czy bylem niegrzeczny?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej