Ogólne > Hydepark

przeglad samochodu

(1/3) > >>

martuchnam:
Witam witam :)
Gdzie moge zrobic przeglad samochodu na pl tablicach..sprawa jest taka ze padl mi kompletnie..okazalo sie ze silnik do wymiany.. postal troszke u znajomych na podworku az sie przeglad skonczyl.teraz juz samochod zrobiony i chcialabym nim przejechac do pl tylko tak bez papierkow to nie halo i nie widzi mi sie

kumcok:
Smialo lec do pl , nigdy nikt o przeglad nie pyta podczas kontroli . Ewentualnie o ubezpieczenie i o prawko

myszka0807:
Jak przekroczysz granicy to zaraz wjedz do pierwszej stacji kontroli pojazdow wsadz 100zl wiecej i powiedz ze przeglad jest potrzebny na wczoraj .

vordingborg:
A to już się nie da zwyczajnie za pół litra ??? diagnosta pieczątkę przystawi i w drogę   :)

Krakers:
Czy tylko ja na tym forum jestem praworządny? :D ;)

kumcok i myszka0807 - zapominacie o jednej sprawie, a niech się "noga podwinie", kiedy to autko nie będzie miało przeglądu ... niech mm spowoduje (tzn. nie, że tego życzę ;) ) kolizję na setki tysięcy EUR (bez ofiar!) ... ubezpieczyciel się wypnie - bo autko przeglądu nie miało ... życzę mm żeby miała te środki na koncie, bo inaczej to kiepsko to widzę ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej