Regionalne > Århus, Aalborg ...
Praca Aarhus i okolice - numer CPR
waruiny:
Zapytaj się po prostu, czy potrzebujesz duński ophold, bo słyszałeś, że po 3 miesiącach pobytu masz taki obowiązek. Bo taki obowiązek masz, jeśli pracujesz na duńskich warunkach.
aisak:
--- Cytat: remek w 28 Lip 2013, 20:53:52 ---Przeczytałem. Gdybym nie miał wątpliwości, nie prosiłbym o Waszą pomoc. Część tego kontraktu jest w języku duńskim, nawet z translatorem to jakiś bełkot. W polskiej części jest napisane, że agencja działa na rzecz firmy duńskiej lecz co to tak naprawdę oznacza skoro pieniądze mają wpływać na polskie konto?
Porozmawiam w pracy, bo po przeczytaniu tego forum w ocenie od 0 do 10 moja wiedza wzrosła do -10.
Do agencji nie mogę się dodzwonić bo te tygodnie praca była na rano i w pracy nie ma możliwosci, więc muszę zacząć tu w Danii. Jak będzie to trudne, postaram się zadzwonić w przyszłym tygodniu do Polski bo chyba będą popołódniówki.
Dziekuję Wszystkim dobrym ludziom którzy usiłują mi pomóc.
--- Koniec cytatu ---
Nie podales zadnych istotnych informacji, a wrozyc z fusow ja osobiscie nie potrafie :).
Powodzenia.
vordingborg:
No właśnie, a moja szklana kula odbierała jakiś angielski program bo zamglone było ???
remek:
Nie rozumiem waszych uwag, jakie jeszcze istotne informacje moge podać? Napisałem to co sam wiem i wynika z papierów. Dzisiaj rozmawiałem w pracy, twierdzą, że wszystko jest dobrze. Na moje pytanie o sprawy z pobytem (jak radziliście), że nie muszę już nic załatwiać. Zaczynam mieć dość i w następnym tygodniu zgodnie z tym co napisaliście, idę do Skata.
Dzięki.
aisak:
--- Cytat: remek w 29 Lip 2013, 21:38:14 ---Nie rozumiem waszych uwag, jakie jeszcze im dowiesz sie wszystkiego,mstotne informacje moge podać? Napisałem to co sam wiem i wynika z papierów. Dzisiaj rozmawiałem w pracy, twierdzą, że wszystko jest dobrze. Na moje pytanie o sprawy z pobytem (jak radziliście), że nie muszę już nic załatwiać. Zaczynam mieć dość i w następnym tygodniu zgodnie z tym co napisaliście, idę do Skata.
Dzięki.
--- Koniec cytatu ---
Naprawde za malo mamy info, by pomoc. To nie lenistwo ;).
Ale idz do SKAT,tam dowiesz sie wszystkiego, a jesli nie, pytaj dalej tutaj :)
Nawigacja
Idź do wersji pełnej