Ogólne > Hydepark

Mecz Polska - Dania

<< < (5/5)

aisak:

--- Cytat: Baumi w 15 Sie 2013, 11:28:56 ---A nie czasem po 36 latach?

--- Koniec cytatu ---
21 wrzesien 1977... fakt, hehe

waruiny:
"Według dziennika "Jyllands Posten" głośność dopingu "polskich patriotów" była taka, że można było zapomnieć, iż był to tylko mecz towarzyski."

Fajne słówka - polski pariota.

dania_d:

--- Cytat: waruiny w 15 Sie 2013, 12:41:21 ---"Według dziennika "Jyllands Posten" głośność dopingu "polskich patriotów" była taka, że można było zapomnieć, iż był to tylko mecz towarzyski."

Fajne słówka - polski pariota.

--- Koniec cytatu ---
Zazdrość ich zżera że my potrafimy dopingować a dk nie. To samo mojemu dziecku koleżanka z klasy powiedziała że od soku marchewkowego dziury w zębach się robią . Bo jej mamusia leje wodę a nie sok, bo gdyby było odwrotnie to by nawijała jaki to sok marchewkowy jest wspaniały

REZYSER:
jest jak pisalem nasi wygrali , a malo kto w nich wiezyl. ;D ;D ;D

aisak:

--- Cytat: dania_d w 15 Sie 2013, 15:20:10 ---Zazdrość ich zżera że my potrafimy dopingować a dk nie. To samo mojemu dziecku koleżanka z klasy powiedziała że od soku marchewkowego dziury w zębach się robią . Bo jej mamusia leje wodę a nie sok, bo gdyby było odwrotnie to by nawijała jaki to sok marchewkowy jest wspaniały

--- Koniec cytatu ---
Od cukru kochana, ktorym sklepowy soczek jest przepelniony :).

Jakos nie widzialam, zeby znajomych Dunczykow cos zarlo/uzarlo ostatnio :o, ale moze ja mam spaczone spojrzenie ;) :D?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej