Ogólne > Hydepark
lebara konfiguracje internetu
rey2000:
Jesli to android , to wejdz w ustawienia/wiecej ustawien/sieci telefoni komorkowej/--transmisja danych po sieci musi byc włączona oraz tryb paracy sieci automatyczny, lebara korzysta z sieci Telenor.
rafalk:
tak to jest android, ale widocznie ten tel jest cos nie udany, niestety reczne ustawienia nic nie daja,
rey2000:
--- Cytat: myszka0807 w 04 Sie 2013, 13:00:02 ---Na mms tez trzeba wyslac.
--- Koniec cytatu ---
To znaczy co też trzeba wyslać na mms??? , jak to wysłać ?????, w jaki sposób ????
myszka0807:
--- Cytat: rey2000 w 04 Sie 2013, 13:56:16 ---To znaczy co też trzeba wyslać na mms??? , jak to wysłać ?????, w jaki sposób ????
--- Koniec cytatu ---
wpisujesz w tresci mms i wysylasz na ten sam nr co o internet.Jak juz przysla to trzeba wylaczys telefon i na nowo wlaczyc.sprobuj.Albo zadzwon do konsultanta 50101010 i popros o j.polski i pracownik pomoze ci to ustawic.pracuja w dni robocze
rey2000:
Rafalk, Telefon mowisz byl w sieci polskiej . spróbuj ustawienia/kopia zapasowa i zerowanie/ustawienia fabryczne(stracisz wszystkie dane) i wtedy sprobuj jeszcze raz z sms-em oraz -aby transmisja danych po sieci musi byc włączona, nie mam wiecej pomysłów.
A jaka wersja androida z ciekawosci ? ja mialem problemy jak mialem 2.2 przeinstalowalem system na 2.3.6 ktory pozwolil mi na zainstaloanie 4.0.3 i problemy. znikneły, ale nie jest to wyznacznikiem że ty będziesz miał tak samo.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej