Ogólne > Hydepark

Blogerka o Danii...

<< < (2/3) > >>

happybeti:
...a ja z rozrzewnieniem czytałam zapiski z Paryża...heh...
I doszłam do wniosku, ze ja jakaś hm...zorientowana inaczej jestem czy jak, bo po Pere La Chaise błądziłam ze dwie godziny, nim wreszcie, zupełnie przypadkiem (te policyjne barierki zauważyłam ) na grób Morrisona  trafiłam.

psychopata:

--- Cytat: happybeti w 09 Sie 2013, 13:09:54 ---...a ja z rozrzewnieniem czytałam zapiski z Paryża...heh...
I doszłam do wniosku, ze ja jakaś hm...zorientowana inaczej jestem czy jak, bo po Pere La Chaise błądziłam ze dwie godziny, nim wreszcie, zupełnie przypadkiem (te policyjne barierki zauważyłam ) na grób Morrisona  trafiłam.

--- Koniec cytatu ---
He he :) Ja w Oksfordzie trafilem do grobu Tolkiena jak po sznurku, bo sa drogowskazy ;)
W Kopenhadze do grobu Andersena zreszta tez, a przypadkiem znalazlem grob Nielsa Bohra.

waruiny:

--- Cytat: happybeti w 09 Sie 2013, 13:09:54 ---...a ja z rozrzewnieniem czytałam zapiski z Paryża...heh...

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: psychopata w 09 Sie 2013, 13:16:23 ---He he :) Ja w Oksfordzie trafilem do grobu Tolkiena jak po sznurku, bo sa drogowskazy ;)
W Kopenhadze do grobu Andersena zreszta tez, a przypadkiem znalazlem grob Nielsa Bohra.

--- Koniec cytatu ---

Intelektualiści.  :P

Wiolu, jak będę w KBH, to na pewno kupię u Ciebie tę wodę mineralną. Zapewne po tym wpisie masz więcej nachalnych klientów z Polski .

happybeti:
War, jacy tam intelektualiści ;). Turyści ::) 8) ;D

emigrant:
Rozpisała się dziewczyna :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej