Ogólne > Rodzina ...

rodzinne pomocy proszę

<< < (6/15) > >>

aisak:

--- Cytat: 1941 w 15 Sie 2013, 13:36:35 ---A ta swoje  ::) a jak dostanie mniej? to aisak doplaci hahahaha.
Poczekaj, lada moment ludzie dadza znac, jak zalatwiono na swiezo ich sprawy  ;) :)

--- Koniec cytatu ---
Sama jestem ciekawa :)

sylwuśka:
Ja wszystko załatwiałam pre post cyfrowy na wniosek czekalam 5 dni. W niedziele dostalam wsystkie potrzebne dokumenty oczywiscie te przez post cyfrowy i czekam. Oczywiście jak dostane dam znać ile:) Mam nadzieje że moze uda się juz w pazdzierniku bo wtedy wyplacaja

sylwuśka:
tzn w niedziele ja im dosłałam kontrakt, danlony i akt urodzenia dziecka noi formularz zgloszeniowy :)

waruiny:

--- Cytat: sylwuśka w 15 Sie 2013, 13:41:55 ---Ja wszystko załatwiałam pre post cyfrowy na wniosek czekalam 5 dni. W niedziele dostalam wsystkie potrzebne dokumenty oczywiscie te przez post cyfrowy i czekam. Oczywiście jak dostane dam znać ile:) Mam nadzieje że moze uda się juz w pazdzierniku bo wtedy wyplacaja

--- Koniec cytatu ---
Świetnie, oby więcej takich zaradnych na forum. ;D

aisak:

--- Cytat: sylwuśka w 15 Sie 2013, 13:41:55 ---Ja wszystko załatwiałam pre post cyfrowy na wniosek czekalam 5 dni. W niedziele dostalam wsystkie potrzebne dokumenty oczywiscie te przez post cyfrowy i czekam. Oczywiście jak dostane dam znać ile:) Mam nadzieje że moze uda się juz w pazdzierniku bo wtedy wyplacaja

--- Koniec cytatu ---
Wczesniej dostaniesz list lub mail o przyznaniu. Wyplata jest 20, ale... spodziewaj sie, ze moze system znow padnie ::), szczegolnie, jesli starasz sie 1 raz, wiec jak decyzje otrzymasz, a pieniazkow do 23 nie, to znowu tel do lapki i poganiaj UD :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej