Ogólne > Rodzina ...

rodzinne pomocy proszę

<< < (13/15) > >>

aisak:
Poszukiwaczki zaginionej Arki ;) :D.

Jasne,daj znac. Przyda sie takie info wielu osobom:)

kicia:
Nie wiem czy to od komuny zależy czy od czego ale w przypadku znajomych napisali o rodzinne a oni z własnej woli cofnęli wstecz i wpłacili  u nich mowa o 8 miesiącach do tylu  ;)
Tzn musieli donieść jakieś dokumenty oczywiście

aisak:

--- Cytat: kicia w 24 Sie 2013, 16:09:54 ---Nie wiem czy to od komuny zależy czy od czego ale w przypadku znajomych napisali o rodzinne a oni z własnej woli cofnęli wstecz i wpłacili  u nich mowa o 8 miesiącach do tylu  ;)
Tzn musieli donieść jakieś dokumenty oczywiście

--- Koniec cytatu ---
No tak, to juz od konkretnego urzednika zalezy.

Ale teraz chyba i wylacznie UD tym sie zajmuje? Nie jestem juz na biezaco, bo mi z automatu UD wyplaca.

kicia:

--- Cytat: aisak w 24 Sie 2013, 16:22:14 ---No tak, to juz od konkretnego urzednika zalezy.

Ale teraz chyba i wylacznie UD tym sie zajmuje? Nie jestem juz na biezaco, bo mi z automatu UD wyplaca.

--- Koniec cytatu ---
Upssss rzeczywiście zapomniałam  ::)

santo:
Czy w Danii, aby otrzymać zasiłek rodzinny na dzieci (również wstecz), jest wymóg wspólnego zamieszkiwania rodziców i dzieci pod jednym adresem ? Dodam tylko że rodzice są małżeństwem (w separacji ale bez rozwodu) i mają wspólne dzieci z tym że ojciec dzieci od chwili zamieszkania w Danii nie posiada meldunku w Polsce, natomiast matka z dziećmi zamieszkiwały pod wspólnym adresem a od niedawna dołączyli do ojca dzieci. Będę wdzięczna za odpowiedź.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej