Ogólne > Hydepark

poprawcie naglówek na: 'et godt sted' :))

<< < (5/5)

Ratatata:

--- Cytat: aisak w 17 Sie 2013, 10:56:50 ---Taka charytatywna robotka dla zmotywowanych :D :D :D

--- Koniec cytatu ---
Huehuehue... W rzeczy samej  ;D

Jomir:

--- Cytat: psychopata w 17 Sie 2013, 12:16:49 ---AK, zajrzalem ;) Ok, jest to uzus.

--- Koniec cytatu ---
Sama nie wiem czy nazywac to uzusem, czy po prostu norma kulturowa.
Generalnie uwaza sie, ze uzus ksztaltuje norme, a bycie czegosc uzusem, prowadzi z czasem do przeistoczenia tego w norme.
Wielkie litery w bezposrednich zwrotach do adresatow w opinii jezykoznawcow "schodza do lamusa" i sa coraz mniej powszechne, wiec raczej norma sie nie stana.

1941:

--- Cytat: willy w 17 Sie 2013, 08:41:59 ---willy czyta w miarę możliwości. A niestety wszystkiego przeczytać się nie da, gdyż możliwości produkcyjne uzytkowników są znacznie większe niż mój czas który mogę poświęcić na czytanie.

@mundry - w dziale duńskim piszemy po duńsku !!!!! następnym razem będzie ostrzeżenie za zakładanie polskojęzycznego wątu w dziale duńskim.

--- Koniec cytatu ---

Hahahaha, chyba o erotycznych zabawkach poza tematem, tez nie bede wspominal  ;)

aisak:

--- Cytat: 1941 w 18 Sie 2013, 09:38:40 ---Hahahaha, chyba o erotycznych zabawkach poza tematem, tez nie bede wspominal  ;)

--- Koniec cytatu ---
To chyba ja powinnam w ogole zamilknac... ??? :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej