Ogólne > Edukacja
zmiana dyplomy z polskiego na duński
psychopata:
--- Cytat: kayutek w 14 Sie 2013, 17:32:01 ---Jesli uznaja jej wyksztalcenie to jak najbardziej mozliwe. Natomiast mam watpliwosci czy majac nostryfikacje dyplomu ktos da jej posade pomocy.
--- Koniec cytatu ---
Ja tez, za wysokie kwalifikacje, tu nikt z tytulem magistra nie tyra w zlobku/przedszkolu ;)
Jomir:
Swiezo po przyjezdzie do Danii dostalam oferte pracy w zlobku, pomimo magistra. Owszem, ze czasu juz troche minelo, ale nie jest to calkiem niemozlwie jak sie okazuje.
aisak:
--- Cytat: Jomir w 14 Sie 2013, 19:31:36 ---Swiezo po przyjezdzie do Danii dostalam oferte pracy w zlobku, pomimo magistra. Owszem, ze czasu juz troche minelo, ale nie jest to calkiem niemozlwie jak sie okazuje.
--- Koniec cytatu ---
Bez znajomosci jezyka? A ile lat temu ;)?
kayutek:
Psychopata, ja "tyram" jako zlobkowy pedagog z magistrem ;D
Natomiast zadna instytucja (albo przynajmniej prawie zadna) nie bedzie ryzykowac konfliktu z bupl przyjmujac pedagoga na stanowisko pomocy. Gazetki zwiazkowe lubia opowiesci o wygranych sprawach dotyczacych nieprawidlowego wyliczenia poziomu pensji ;)
Tak mi wpadlo do lba teraz...a gdyby ona teraz zaczela prace jako pomoc (przed nostryfikacja), poduczyla sie jezyka, podlapala tutejsza pedagogike?
aisak:
Dyplomy wiec gleboko do kieszeni i nie chwalic sie nimi :D.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej