Ogólne > Edukacja
zmiana dyplomy z polskiego na duński
kayutek:
Chwalic. W odpowiednim czasie ;)
Mi magisterka otworzyla drzwi do awansu na szefowa oddzialu.
Jomir:
--- Cytat: aisak w 14 Sie 2013, 19:46:13 ---Bez znajomosci jezyka? A ile lat temu ;)?
--- Koniec cytatu ---
Dobrze juz wiesz, ze znalam go juz jako tako, bo historie znasz. Lat temu troche, ale i nie trzydziesci.
A wracajac do tematu uwazam, ze trzeba probowac.
Najgorsze to siedziec w domu i narzekac.
aisak:
--- Cytat: Jomir w 14 Sie 2013, 20:20:11 ---Dobrze juz wiesz, ze znalam go juz jako tako, bo historie znasz. Lat temu troche, ale i nie trzydziesci.
A wracajac do tematu uwazam, ze trzeba probowac.
Najgorsze to siedziec w domu i narzekac.
--- Koniec cytatu ---
Nie no wiem, ze po roku znalas, wiec , ze swiezo... to sie zdziwilam, ze a moze, a nuz wczesniej bez znajomosci...
Lata natomiast, chodzi o to, ze tu sie wprost "pierunem" pozmienialy mozliwosci i perspektywy w ciagu 7 czy 5 ostatnich lat.
Duze szanse sa,m jesli szumnie zapowiadana reforma pociagnie za soba zwiekszone zapotrzebowanie na pedagogow i ich asystentow na wszystkich poziomach edukacji
aisak:
--- Cytat: kayutek w 14 Sie 2013, 20:13:04 ---Chwalic. W odpowiednim czasie ;)
Mi magisterka otworzyla drzwi do awansu na szefowa oddzialu.
--- Koniec cytatu ---
Szefowa nie potrzebujesz wiec przypadkiem medhjælperow lub pedagogow, z dyplomem lub bez...,jak chcesz ;) :D?
psychopata:
--- Cytat: kayutek w 14 Sie 2013, 19:52:39 ---Psychopata, ja "tyram" jako zlobkowy pedagog z magistrem ;D
--- Koniec cytatu ---
Tillykke ;) Nie bylo kasliwych komentarzy zanim zostalas szefowa? Pytam, bo moja zona uznala, ze nie ma sie co wydurniac ze swoim dyplomem (pedagogika wczesnoszkolna) i przeszla etapy "po bozemu", czyli szkola jezykowa-PAU-praca.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej