Ogólne > Hydepark

Konto w Jyske Bank

(1/3) > >>

DZIDKA157:
Witam  ;) Proszę o pomoc kumających temat, bo teraz sama nie wiem już co sądzić o tym wszystkim  ???. Mianowicie dzisiaj dowiedziałam się od znajomego, że jeżeli przez 3 miesiące nie używałam konta ( brak wpływów na konto, a zatem brak jakichkolwiek operacji na koncie) w Jyske Bank, to konto traci ważność  :o. Zastanawia mnie tylko fakt, że właśnie wczoraj dostałam pocztą Visa Debit card ;D właśnie z tego banku.

happybeti:
A może by tak, zamiast od znajomego, zasięgnąc informacji u źródła, czyli w banku ?  8)

waruiny:
Kolejna urban legends.  ;D 8) :P

vordingborg:

--- Cytat: DZIDKA157 w 30 Sie 2013, 17:19:57 ---Witam  ;) Proszę o pomoc kumających temat, bo teraz sama nie wiem już co sądzić o tym wszystkim  ???. Mianowicie dzisiaj dowiedziałam się od znajomego, że jeżeli przez 3 miesiące nie używałam konta ( brak wpływów na konto, a zatem brak jakichkolwiek operacji na koncie) w Jyske Bank, to konto traci ważność  :o. Zastanawia mnie tylko fakt, że właśnie wczoraj dostałam pocztą Visa Debit card ;D właśnie z tego banku.

--- Koniec cytatu ---
A czy twój znajomy też dostał taką Visa Debil card ?

myszka0807:

--- Cytat: DZIDKA157 w 30 Sie 2013, 17:19:57 ---Witam  ;) Proszę o pomoc kumających temat, bo teraz sama nie wiem już co sądzić o tym wszystkim  ???. Mianowicie dzisiaj dowiedziałam się od znajomego, że jeżeli przez 3 miesiące nie używałam konta ( brak wpływów na konto, a zatem brak jakichkolwiek operacji na koncie) w Jyske Bank, to konto traci ważność  :o. Zastanawia mnie tylko fakt, że właśnie wczoraj dostałam pocztą Visa Debit card ;D właśnie z tego banku.

--- Koniec cytatu ---
zdzisia   no co ty bajki opowiada ci ten twoj znajomy

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej