Ogólne > Rodzina ...

rodzina zastępcza

<< < (7/8) > >>

myszka0807:

--- Cytat: maro75 w 05 Wrz 2013, 19:34:04 ---Własnie dostałem referat i piszą że dzieci i ja z żoną zostanjemy skabusewani do AKT.Wie ktoś co to takiego?

--- Koniec cytatu ---
:o

Jomir:

--- Cytat: maro75 w 05 Wrz 2013, 19:34:04 ---Własnie dostałem referat i piszą że dzieci i ja z żoną zostanjemy skabusewani do AKT.Wie ktoś co to takiego?

--- Koniec cytatu ---

Mysle, ze chodzi o : adfærd, kontakt og trivsel - zachowania, kontakt, zadowolenie (radosc)
Jezeli tak, to po prostu bedziecie uczestniczyli w czyms w rodzaju terapii, zajec, spotkan z pedagogiem szkolnym.
 http://www.eva.dk/projekter/2010/akt-indsatsen-i-folkeskolen

sopocianka:
Tam z wami porozmawiaja i jeśli sa jakieś nieporozumienia w rodzinie to może dostaniecie "terapeute rodziny" i tyle :)
Więc nie martw sie na zapas, może będziecie zadowoleni z pomocy :)

maro75:
dziekuje Wszystkim za pomoc i ciepłe słowa.Może ta terapia wyjdzie nam na dobre.
Pozdrawiam Wszystkich

Jomir:
Zawsze warto uslyszec, co i jak mozna robic inaczej.

U mnie zycie z autystykiem zweryfikowalo wszystkie systemy wychowawcze. Sporo sie przy nim nauczylismy, teraz tylko mlodsza corka korzysta, bo rozwiazania w kryzysie "wyciagamy jak z rekawa". Ale uczylismy sie dlugo, kursy, spotkania, warsztaty.osv. Warto bylo, bo teraz diabel nam nie straszny, a i dojrzewanie przechodzimy wszyscy naprawde gladko  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej