Ogólne > Hydepark
Same pozytywne rzeczy
inna:
A ja stoje nad wyborem nowy czy stary dom zakupic. Stary moze jak dobre wino :-\
inna:
--- Cytat: 1941 w 05 Wrz 2013, 10:55:53 ---Dzis ostatni dzien do pracy w tym tygodniu :D :D :D od godz 1,15 rozpoczynam weekend wow.
Za godzine odbieram swoje, tym razem 100% sprawne auto na weekend, wiec poszaleje (jutro spie do 11,00 hahaha), cena taka jaka przewidzialem :) nie jestem bankrutem, zycie jest piekne. Dalszych perypetii nie przewiduje, jeszcze tylko zmiana i balans oponek i zimą bezpiecznej jazdy rowniez wszystkim zycze :).
Dodam, ze wczesniej zakupilem tanie czesci, przyslali ze samej centralnej Francji 8) sie Europa malenka zrobila i we Francji taniej ok 40%, podstawowy fracht to 75 kr tyle co w DK, sie ma farta :)
Milego dnia den 5/09.2013 :)
--- Koniec cytatu ---
Mhh widze ze Peugutem mykamy 8)
1941:
--- Cytat: inna w 05 Wrz 2013, 13:23:01 ---Mhh widze ze Peugutem mykamy 8)
--- Koniec cytatu ---
Hihihi, bledne wnioski. Magazyn sklepu interenetowego tylko we Francji, z czesciami samochodowymi.
Z dwojga zlego, wole francuzki niz ich samochody ;)
1941:
--- Cytat: inna w 05 Wrz 2013, 13:21:30 ---A ja stoje nad wyborem nowy czy stary dom zakupic. Stary moze jak dobre wino :-\
--- Koniec cytatu ---
Zapros mnie, doradze ;) zupenie gratis :) :)
aisak:
--- Cytat: inna w 05 Wrz 2013, 13:21:30 ---A ja stoje nad wyborem nowy czy stary dom zakupic. Stary moze jak dobre wino :-\
--- Koniec cytatu ---
Stare sa piekne. Zwiedzalam wlasnie taki stuletni, ale przerazila mnie wysokosc. Misiek uderzal glowa o sufit :o. Wiec, poniewaz wciaz rosnie, z tego powodu niski stary odpada. Ale moze Ty raczej z niskich ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej