Ogólne > Hydepark
Same pozytywne rzeczy
Gazeciarz:
Same pozytywne rzeczy... wiec... będziemy mieć dzidziusia 8) chyba będzie z pod znaku "Ryby". (nie znam nikogo z tego znaku)
Fotka zaczerpnieta z internetu "Przybywam w pokoju"
happybeti:
--- Cytat: 1941 w 05 Wrz 2013, 11:02:55 ---Ciesze sie razem z moja nieprzecietnie zdolna kolezanka (jak sie M nie obrazi, moze nie?) buziaki :-* ;) :)
--- Koniec cytatu ---
Bez przesady z tymi zdolnościami ::)
Grupę tak dziwnie skonstruowano po prostu :P.
Najlepiej było, gdy nauczycielka rozmawiała z niektórymi kolegami na temat czekających ich w przyszłym tygodniu testów. A do mnie "A o twoim tescie porozmawiamy za tydzień " . Ja na to : " :o Hej, moment!!! Przeciez ja dopabuse co test miałam,na poprzednich zajęciach, dopabuse zaczęłam ten moduł :o ;D".
AŻ TAK szybka to nie jestem ;D ;D ;D
myszka0807:
--- Cytat: Gazeciarz w 05 Wrz 2013, 14:40:03 ---Same pozytywne rzeczy... wiec... będziemy mieć dzidziusia 8) chyba będzie z pod znaku "Ryby". (nie znam nikogo z tego znaku)
--- Koniec cytatu ---
gratulacje ;D
vordingborg:
--- Cytat: Gazeciarz w 05 Wrz 2013, 14:40:03 ---Same pozytywne rzeczy... wiec... będziemy mieć dzidziusia 8) chyba będzie z pod znaku "Ryby". (nie znam nikogo z tego znaku)
--- Koniec cytatu ---
Z gratulacjami moja rada już jej tak nie przemęczaj niech nosi po pół ;) :)
Jomir:
GAzeciarz - gratulacje!
Inna - trudno doradzac na dystans i w starym i w nowym mozna trafic na mine :(
Jak my szukalismy domu, to tesciu zabronil nam ogladania domow sprzed 1970. W 1970 zmienila sie technologia ocieplania domow (tesciu stary budowlaniec).
Moze chociaz tyle pomoge???
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej