Ogólne > Hydepark
Same pozytywne rzeczy
inna:
--- Cytat: 1941 w 04 Wrz 2013, 09:22:38 ---A ja dodam, ze wcale nigdy Cie nie nielubilem :) troche szorstki w obejsciu tylko jestem, ale kwestia przyzwyczajenia hehehe ;)
No,..... wale prosto z mostu nie owijam w bawelne ;)
A moja sasiadka (tak, tak ta juz slawna tutaj, te urocze stworzenie) zaczela sie do mnie usmiechac i mowic Hejsa wow. Co prawda powiedziala to tylko raz ale za czesto sie nie widujemy, spi juz jak wracam z pracy, a gdy ona jedzie do swojej ja spie ;)
Ale powiadam Wam bedzie dobrze
--- Koniec cytatu ---
Alez pisales ze na wiekowa jest :-0 zreszta robta co .....
myszka0807:
--- Cytat: inna w 04 Wrz 2013, 10:05:09 ---Alez pisales ze na wiekowa jest :-0 zreszta robta co .....
--- Koniec cytatu ---
o widzisz inna moj wiek juz jest taki ze zapomnialam ze tak napisal,,SKLEROZA W MOIM WIEKU DOZWOLONA,,Dziekuje ci ze mi przypomnialas .widzisz 1964 !!!ale rozprawie sie z toba w watku narzekalnia :'(
psychopata:
Bardzo cenna inicjatywa, Waruiny :) Mysle, ze kazdy z aktywnych uzytkownikow forum powinien sie tu codziennie wpisac.
Moje na dzis -- kiropraktor powiedzial, ze z moja szyja lepiej :)
1941:
--- Cytat: psychopata w 04 Wrz 2013, 12:33:06 ---Bardzo cenna inicjatywa, Waruiny :) Mysle, ze kazdy z aktywnych uzytkownikow forum powinien sie tu codziennie wpisac.
Moje na dzis -- kiropraktor powiedzial, ze z moja szyja lepiej :)
--- Koniec cytatu ---
Znaczy co???? Psycho, mniej pijesz :o ???
psychopata:
Nie, nie pije mniej (to nie jest pozytywne), ale nie pije tez wiecej ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej