Ogólne > Dania i o Danii
Polska ambasada radzi, jak oszukiwac.
psychopata:
Gratuluje polskiej ambasadzie, zrobiliscie sobie doprawdy swietny PR:
http://www.bt.dk/Danmark/polens-ambassade-laver-snyde-manual-saadan-undgaar-du-danske-fagforeninger
I tak to Polacy radza Polakom, jak zatrudniac za 20 DKK na godzine...
waruiny:
Nasza ambasada nie powinna się do duńskiego rynku pracy mieszać w ogóle. Duże polskie firmy sobie same poradzą, bo mają prawników i księgowych. (Nawet jest podręcznik w pdf o polskich warunkach. Podałem linka w innym miejscu.) Zero korzyści dla Polski, a rysa na wizerunku zostanie. Zgłupieli i tyle w temacie. Mnie jednak nic nie zdziwi w temacie polskiej ambasady. Czytałem gdzieś tu na forum, że doradcami ambasady są jacyś "przekręciarze". (Radziu pewnie się wkurzy) ;D
vordingborg:
A co w tym dziwnego ? Oddając głos na złodzieja należy się spodziewać że do spółki weźmie chłopaka z ferajny.
aisak:
--- Cytat: waruiny w 08 Wrz 2013, 15:01:30 ---Nasza ambasada nie powinna się do duńskiego rynku pracy mieszać w ogóle. Duże polskie firmy sobie same poradzą, bo mają prawników i księgowych. (Nawet jest podręcznik w pdf o polskich warunkach. Podałem linka w innym miejscu.) Zero korzyści dla Polski, a rysa na wizerunku zostanie. Zgłupieli i tyle w temacie. Mnie jednak nic nie zdziwi w temacie polskiej ambasady. Czytałem gdzieś tu na forum, że doradcami ambasady są jacyś "przekręciarze". (Radziu pewnie się wkurzy) ;D
--- Koniec cytatu ---
Dokladnie jest jak piszesz...
myszka0807:
Ale jaja!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej