Ogólne > Hydepark

Polskie wypieki w Danii

<< < (3/10) > >>

anoli-a2:
Dziekuje za podpowiedz. Moze takie rozwiazanie byloby najlepsze na poczatek....

zpatentem:
Moge byc krolikiem doswiadczalnym :) Sprobuj teraz placki ze sliwkami...tez gruszkami, jablka za powszechne.

vordingborg:
Jako że słoneczko dziś świeciło piękniem  to się upojałem tym że  8) i  jutro zobaczę czy nos bardziej się komponuje  :)

Jomir:
To fakt. Dunczycy Maja inny gust. Ja bym proponowala jezeli juz cokolwiek zaczynac to cos zblizonego do tego co znaja, albo smakowo zblizone i w miare uniwersalne. Ciasto czekoladowe, jablecznik, placek z owocami. Makowiec czy sernik jeszcze nikogo z moich na kolana nie rzucil, z grzecznosci zjedli, ale szalu nie bylo.

aisak:

--- Cytat: Jomir w 13 Wrz 2013, 21:50:58 ---To fakt. Dunczycy Maja inny gust. Ja bym proponowala jezeli juz cokolwiek zaczynac to cos zblizonego do tego co znaja, albo smakowo zblizone i w miare uniwersalne. Ciasto czekoladowe, jablecznik, placek z owocami. Makowiec czy sernik jeszcze nikogo z moich na kolana nie rzucil, z grzecznosci zjedli, ale szalu nie bylo.

--- Koniec cytatu ---
Tez mam podobne doswiadczenia. Ciezko jest ich przekonac do polskich smakow. Cenia swoje, uwazaja, ze sa smaczne, wyjatkowe i ze przypominaja dziecinstwo... A z tym juz nie da sie walczyc :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej