Ogólne > Hydepark
Polskie wypieki w Danii
myszka0807:
--- Cytat: AK211 w 16 Wrz 2013, 21:35:54 ---Podpiszę się pod jomir, polskie ciasta w Danii - zdecydowane "nie"!
Polskie smaki się tutaj nie przyjmują, tyle.
--- Koniec cytatu ---
ha ha ha nie powstrzymalas sie stare ciacha co furore mialy zrobic.wtajemniczeni wiedza w czym rzecz
1941:
--- Cytat: aisak w 16 Wrz 2013, 22:54:59 ---Dokladnie jest jak mowisz. Ale kilku "madrali", co nosa z domu nie wystawiaja, nie przekonasz. Oni jak zwykle ::) wiedza lepiej :D.
Ponawiam apel: wyjdzie do ludzi z waszych norek, panowie ;)!
--- Koniec cytatu ---
Ja rozumiem, ze ktos woli dunskiego loda, od ciasta na ktore zaprosil polski kolega.
Jednak sadzic, ze ktos siedzi tylko w domu i nic nie widzial, bo samej sie jedzie ostro po sponsoringu, tooooo juz gruuuuuba przesada ;D ;D ;D
Ale moze ten apel dlatego, ze sponsorzy sie wykruszyli?????
Ja ten sponsoring nazwal bym zupelnie odmiennie, wiec nie wiem z czym sie tu kolezanko tak dumnie obnosisz ;D ;D ;D
aisak:
--- Cytat: 1941 w 17 Wrz 2013, 10:40:34 ---
Ja rozumiem, ze ktos woli dunskiego loda, od ciasta na ktore zaprosil polski kolega.
Jednak sadzic, ze ktos siedzi tylko w domu i nic nie widzial, bo samej sie jedzie ostro po sponsoringu, tooooo juz gruuuuuba przesada ;D ;D ;D
Ale moze ten apel dlatego, ze sponsorzy sie wykruszyli?????
Ja ten sponsoring nazwal bym zupelnie odmiennie, wiec nie wiem z czym sie tu kolezanko tak dumnie obnosisz ;D ;D ;D
--- Koniec cytatu ---
Polski kolego ;). Rozumiem, ze czujesz sie OSOBISCIE dotkniety/skrzywdzony... Coz zycie... nikt nie mowil Ci, ze to nie bajka ;) :D?
Tak nieudolnie ukrywasz wlasna irytacje/niemoznosc, ze tylko mnie rozbawiles :D!
Milego dnia, jakkolwiek... ;)
1941:
--- Cytat: aisak w 17 Wrz 2013, 11:25:32 ---Polski kolego ;). Rozumiem, ze czujesz sie OSOBISCIE dotkniety/skrzywdzony... Coz zycie... nikt nie mowil Ci, ze to nie bajka ;) :D?
Tak nieudolnie ukrywasz wlasna irytacje/niemoznosc, ze tylko mnie rozbawiles :D!
Milego dnia, jakkolwiek... ;)
--- Koniec cytatu ---
Idiotyczne zchlebianie sobie jest fascynujace, pisz dalej ;) ;D ;D ;D Co do moznosci, nie jestem na tyle idiota aby komus takiemu ja Ty zaswiadczenia przedstawiac lub robic ze swego zycia syf i publiczne posmiewisko, co kto lubi ;) ;) ;D ;D ;D
aisak:
--- Cytat: 1941 w 17 Wrz 2013, 11:44:09 ---Idiotyczne zchlebianie sobie jest fascynujace, pisz dalej ;) ;D ;D ;D Co do moznosci, nie jestem na tyle idiota aby komus takiemu ja Ty zaswiadczenia przedstawiac lub robic ze swego zycia syf i publiczne posmiewisko, co kto lubi ;) ;) ;D ;D ;D
--- Koniec cytatu ---
Ale zes sie nakrecil :). Jak zwykle zreszta :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej