Ogólne > Hydepark
Polskie wypieki w Danii
aisak:
I dostanie konkretna odpowiedz: "murzynki", ciasto bananowe, drømmekage i lukrowane babeczki :D
1941:
--- Cytat: zpatentem w 17 Wrz 2013, 12:39:13 ---Aisak: Wyobraz sobie czy wszyscy maja czas na tlumaczenie: sprobuj, sprobuj bo to jest naprawde dobre? Anola rozmawiajac z "kupcem" dostanie info co moglo by byc potrzebne.
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem jakie Ty masz wyobrazenie o ofertowaniu i przedstawianiu oferty ale z tego co piszesz, nooo sorrrki stary.
Jakie Ty masz praktyczne doswiadczenie w handlu i przedstawicielstwie handlowym???? Szczegolnie na rynku spozywczym?
zpatentem:
41,
Wyobraz sobie sytuacje w kawiarni gdzie klient pyta o ciastka a zestresowana barmanka musi opisywac walory brzydala.
I tak, mam doswiadcznie w wielu rzeczach i pisze w tematach o ktorych cos wiem albo moge sie czegos dowiedziec.
myszka0807:
--- Cytat: zpatentem w 15 Wrz 2013, 22:54:51 --- Gubisz sie i argumentujesz bezczelnie i tez bez sensu, chodzilo przeciez tylko o znajomosc ciastkowych zwyczajow dunskich, a nie ranking ciastkarni, o czym tez pewnie jestes bez pojecia
Prosze, mozesz mi zrobic obciach, tylko postaraj sie cos zgrabnie zmyslec, bo z tym z reguly masz klopoty..
Tak, zaprosilem cie nieobacznie na kolezenska kawe, niestety nie podejrzewajac cie o bycie niezmiernie zaklamana komediantka.Pytanie: tylko dlaczego opisywalas innym to spotkanie tak pozytywnie; O boze! Czyzbys byla zaklamana ::)
--- Koniec cytatu ---
co wy sie tak chamracie to byla zwykla kolezenska kawa i ciacho.tak sobie dosrywacie jakby kawusia byla lura a ciacho stare .dajcie na luz idzcie na jeszcze jedna pogawedke i sie rozmowcie.
Jomir:
--- Cytat: aisak w 17 Wrz 2013, 12:41:10 ---I dostanie konkretna odpowiedz: "murzynki", ciasto bananowe, drømmekage i lukrowane babeczki :D
--- Koniec cytatu ---
W KAWIARNI???
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej