Ogólne > Edukacja
kurs duńskiego i prawko na autobus ... UCplus
1941:
A ja bede sie upieral, ze jak nauka jezyka, to tylko w Sprogcenter.
Zadna tam szemrana szkolka, nastawiona na biznes, nie zastapi tej instytucji.
Ponadto, nawet po sprogcenter, niezbedne jest doswiadczenie z jezykiem i czas. Wiec jak ktos sobie mysli, ze konczac kurs na autobusy i jezyk, bedzie swobodnie sobie radzil w kontaktach z klientami jest w duzym bledzie. Po za, moze, jakimis wyjatkowymi talentami.
nadusiaa:
moj maz chodzil do tej szkoly 4 miesiace i zaliczyl 5 modul.ale uwaza ze lipa to w jaki sposob oni ucza zeby tylko wypchnac szybko i kase dostac to co to za nauka.moj maz do nauki leb ma ,wiele osob chodzilo z nim i jak on slyszal jak osoba na 5 module mowi i jak slabo rozumie no to przepraszam o co tu chodzi.mowil im wiele razy ze on chodzi do tej szkoly zeby nauczyc sie jezyka a nie szybko na egzamin.a potem kacza szkole i co wiele do zyczenia
dania_d:
to fakt, totalna lipa. Aby tylko kase wyciągnąć z kommuny za twoją naukę i tyle. A pójdziesz się spytać ilu kabusewców z tej szkoły oni pomogli znaleźć pracę to będziesz w szoku. I też spytaj się ilu rocznie wypuszczają kabusewców autobusów, to nawet procenty po jednym przecinku będzie ciężko policzyć.
butapren:
Wielkie dzięki za wszystkie odpowiedzi :) Teraz jakoś łatwiej mi się zdecydować:)
Jak na razie wszystko w Danii idzie mi pod górkę ale walczę bo w sumie nie mam już do czego wracać w PL... aktualnie uczę się w zwykłym SprogCenter, 30go mam pierwszy egzamin na 2 moduł, ponoć jest bajecznie prosty więc po egzaminie postaram się zapisać do UCplus.
pozdrawiam serdecznie
hawii:
witam
wkoncu jakies informacje znalazlem odnoscnie nauki w tej szkole, a sa moze tu juz kabusewcy autobusow co przeszli przez szkole ta lub inna i pracuja jezdza na codzien??
mam pytanie do tych co chodzili badz chodza do szkoly uc plus gdzie i jakie podreczniki moglbym nabyc do nauki jezyka dunskiego od podstaw chcialbym zaczac samemu sie przygotowac z jezyka gdyz za pol roku planuje dopabuse wyjazd do dani i mysle nadal o szkole ucplus :D
Nawigacja
Idź do wersji pełnej