Regionalne > Århus, Aalborg ...

Wybory lokalne 19 listopad 2013

(1/4) > >>

1941:
Wlasnie dzis otrzymalem poczta karty wyborcze.

Hmmmm jak mnie tak serdecznie zapraszaja (karta zaproszenie hehehe imienne z napisem ze jest to karta uprawniajaca do wyborow, zeby sie nie pomylic i nie isc na te zaproszenie z flaszka na ta impreze  ;))  ;D  chyba im troche namieszam w tych wyborach i pojde zaglosowac na tzw. "nosa".

Swoja droga swietnie zorganizowane, jest data, adres lokalu wyborczego, stolik przy ktorym nalezy sie zglosic i godziny w jakich odbywaja sie wybory.

No to, aby naszym zylo sie lepiej !!!  ;) jak mawia stare polskie powiedzenie wyborcze hahaha  ;D ;D ;D

Holger:
w Kopenhadze i okolicach mamy "swojego"   //www.youtube.com/watch?v=MOpg0aFeVc8

1941:

--- Cytat: Holger w 12 Lis 2013, 11:51:09 ---w Kopenhadze i okolicach mamy "swojego"   //www.youtube.com/watch?v=MOpg0aFeVc8
--- Koniec cytatu ---

Hehehe ogladalem lekcje lansu tego Pana, pod plaszczykiem dawania lekcji dunskiego rodakom hihihi
Hej jak to bylo po dunsku? pytal blizej nieokreslonej osoby, spoza wizji, ktora niepodzielnie sam zajmowal. Ogolne wrazenie z przygotowania sie do takiego przedsiewziecia mniej niz mierne, a na spontan to absolutnie nie wygladalo.
To jak bedzie wygladac polityka w wykonaniu tego pana???
No ale powodzenia!!!

Holger:
mylisz wybory  ;)

1941:

--- Cytat: Holger w 12 Lis 2013, 12:11:53 ---mylisz wybory  ;)

--- Koniec cytatu ---

Myle???? A to niby z czego to wnosisz???  :o

Mowisz, ze jak 19go rusze dupsko z domu, to nie zaglosuje bo cos mi sie pomylilo  :-\
Ja wg kalendarza obowiazujacego w DK, a u Ciebie jaki to rok Smoka????  ::)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej