Ogólne > Dania i o Danii
psycholog w danii
AK211:
To moze tak od strony praktycznej, zamiast snuc domysly.. ?
Nieprawda jest, ze czas oczekiwania jest dlugi - wrecz przeciwnie. Specjalistow jest mnostwo, Idris podala najlepsza strone, na ktorej mozesz rowniez wpisac czas oczekiwania, jaki jest dopuszczalny dla Ciebie ( przewaznie do tygodnia, max dwoch - ale mozna znalezc pomoc nawet w 24 godziny ). Mozesz wybrac psychologa wedle wlasnych preferencji - jego wieku, plci, czy nawet tego, w jakich problemach dany psycholog sie specjalizuje :)
Nawet w zakupoholizmie - przejrzalam kilku z Odense, zajmuja sie wlasciwie wszystkim :-)
Przy wyborze zwroc tez uwage na czas spotkania - w zaleznosci od specjalisty, moze to byc od 40 minut do zegarowej godziny ( 1,5 lub wiecej przy terapii grupowej ).
Koszt - ze skabusewaniem, 383 korony za pierwsza wizyte, 319 koron za kolejne. Przy czym skabusewanie obejmuje dana ilosc wizyt. W niektorych przypadkach, kommune moze zarefundowac caly cykl terapii, osobom bardzo zle sytuowanym materialnie i wymagajacym pomocy.
Pozdrawiam :)
Gajol:
Ja sama prowadze terapie z psychologiem poprzez Skyp z osoba z Polski . Jestem bardzo zadowolona . Tym bardziej ze rozumiem wszystko na 100% ( moj jezyk dunski nie jest na takim poziomie ) . I cena zamiast od 600-1200 koron place za godzine kolo 130 zl,
myszka0807:
--- Cytat: Gajol w 13 Lis 2013, 08:46:12 ---Ja sama prowadze terapie z psychologiem poprzez Skyp z osoba z Polski . Jestem bardzo zadowolona . Tym bardziej ze rozumiem wszystko na 100% ( moj jezyk dunski nie jest na takim poziomie ) . I cena zamiast od 600-1200 koron place za godzine kolo 130 zl,
--- Koniec cytatu ---
sa i w Danii polscy psychologowie ;D
Gajol:
--- Cytat: myszka0807 w 13 Lis 2013, 09:48:35 ---sa i w Danii polscy psychologowie ;D
--- Koniec cytatu ---
Zapewne , nie neguje ale ceny dunskie , wiec jezeli mam mozliwosc to po co przeplacac .
myszka0807:
NIC NIE MOWIE .I tak drogo placisz jak na polskie warunki za skeypowa terapie .Po 70 zl za godzine oferowali sie z miast;Konin Kolo ,Turek
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej