Ogólne > Hydepark
Polak zamordowany przez eks-dziewczyne
myszka0807:
Bez komentarza
arkadio121:
witam.
chciałbym sprostować kilka informacji podawanych wcześniej. chłopak który zginął to nasz kolega z pracy, nie jest to polak tylko niemiec ale to nie ma żadnego znaczenia. stała się wielka tragedia, chłopak osabusecił dwoje małych dzieci. w związku z tym wspólnie z kolegami postanowiliśmy rozpocząć zbiórkę pieniędzy dle pozostawionej w bardzo trudnej sytuacji rodziny. wysłałem już podobne apele o pomoc finansową na innych portalach, zobaczymy co z tego wyniknie. jeśli ktokolwiek chciałby pomóc bylibyśmy niezmiernie wdzieczni. w razie pytań bądź wątpliwości proszę o kontakt ze mną lub z moim kolegą który prowadzi zbiórkę, Ronni Olesen (nr tel 40231932, email- ronni@reiling.dk).
Z góry dziękujemy za każdą pomoc.
farvela:
Tak, arkadio, wiemy, już tu prostowałam, że to nie jest Polak - ale masz rację - nie ma to znaczenia czy to Polak czy Niemiec - liczy się pomoc dla rodziny. Wyślę ci za chwilę wiadomość na priv, bo chciałabym się przyłączyć do pomocy.
myszka0807:
--- Cytat: myszka0807 w 07 Gru 2013, 23:29:59 ---czy wazne czy Polak czy Niemiec-tragedia .dla dzieci szczegolnie .jak sie daje pieniazki nikt z daroczyncow sie nie pyta czy kupili chleb tostowy czy chleb z Lidla.Pomoc ma byc pomoca
--- Koniec cytatu ---
farvela az sama siebie musialam zacytowac
farvela:
myszka, no i co w związku z tym?
Też napisałam wyżej "nieważne w sumie", zgadzając się,że w przypadku takiej tragedii narodowość nie ma znaczenia.
Ale zdecydowałam się sprostować nieprawdziwą informację, bo tytuł brzmiał " Polak..... ".
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej