Ogólne > Hydepark
do "Plyta glowna, procesor, obudowa, wentylator, monitor" - BĄDŹMY FAIR!
Krakers:
Procka bez problemu sprzedasz na hardwareonline.dk za 500kr., jak chcesz mogę napisać za Ciebie ogłoszenie - znam to forum bardzo dobrze, ale to byś musiał podać detale na prv. (adres, coś o procku - kiedy kupiony, podkręcany był, czy masz fakturę - jak tak, może skan).
Mugen 2 - to będzie ciężko, ludzie kupują Cooler Master Hyper 212 EVO -nowy chodzi po ok. 230kr., a ten Mugen to multi-socket, czy tylko pod LGA 1366? - można razem z prockiem za +150kr., a masz do niego wentylator, czy sam heatsink (radiator)?
Płytę byś mógł spróbować za 999kr. - psychologiczna cena, wiem, że szkoda, no, ale taki rynek :(
A obudowa to pewnie głównie opcja "[afhentet]" - czyli odbiór (nie wiem jak u Ciebie z duńskim ;)) ... bo przesyłka - takie gabaryty / waga - nieopłacalna.
Haha ... spotkanie przy kwadratowym stole, okulary, sweterek obowiązkowo, przeszywające spojrzenie, monotematyczne myśli w głowie ;) ... i obowiązkowo wziąć niunię* ze sobą? ;)
niunię = komputer ;)
Nie, no ... ze mną tak źle to nie jest, komputery - hardware to moje małe zboczenie, ale posiadam też inne ;)
Samochody - te inne, samochody! ;) ... i inne ;)
Jomir:
No prosze chlopaki! Jak sie ladnie rozwinelo!
:D
Krakers:
Jomirka - tylko się z nami nie wciągnij! ;)
W które uzależnienie? :-X ;)
P.S. a to wszystko dzięki Tobie :)
jayjay:
No jesli naprawde jestes w stanie mi spylic ten sprzet hmm to w sumie czemu nie. Najbardzie zalezalo by mi aby moze sprzedac caly zestaw skrecony do kupy tj. plyta, cpu, wenty i to do budy, do tego monitor toz to prawie kompletny komputer za rozsadne pieniadze, jedynie wizualnie monitor kuleje ale dziala super
Krakers:
--- Cytat: jayjay w 03 Sty 2014, 08:10:19 ---No jesli naprawde jestes w stanie mi spylic ten sprzet hmm to w sumie czemu nie. Najbardzie zalezalo by mi aby moze sprzedac caly zestaw skrecony do kupy tj. plyta, cpu, wenty i to do budy, do tego monitor toz to prawie kompletny komputer za rozsadne pieniadze, jedynie wizualnie monitor kuleje ale dziala super
--- Koniec cytatu ---
Sorry jay, nie mogę wziąć tego na siebie, bo ... Ciebie nie znam ;) - ale to chodzi tylko i wyłącznie o to, że ... Ciebie nie znam (nie wiem kim jesteś, w jaki sposób funkcjonujesz, itp.) i ... za dużo niepewności - nieufności, w sensie brania na siebie odpowiedzialności, bo na tym forum mnie trochę znają.
Mogę Tobie napisać gotowe "ogłoszenie", nie wiem czy wolisz po ang. - ja bym wolał, ale z duńskim też sobie poradzę, jeśli tak to podeślij na prv. jakieś dane. To co ich najbardziej interesuje to ceny, czy jest rachunek, gdzie ktoś mieszka, orbiór osobisty czy przesyłka.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej