Ogólne > Hydepark

Oszustka na portalach polonii dunskiej i wszelakiej zagranicznej..

<< < (2/3) > >>

sopocianka:
Happybeti :)
To nie jest takie proste jak piszesz...ja z checia oddaje ubrania po moim dziecku innym ludziom...ale ta kobieta byla aktywna na stronach polonii w calej Europie! Ona tak pisala, ze ubrnia chce, a jak przeszla na priv, to pisala, ze woli pieniadze...3 osoby z Danii kupily jej po tonie wegla (3 tony), jeszcze wiecej osob z Niemczech jej przesylalo pieniadze, kupowalo prezenty, wegiel, oplacalo rachunki itd
Chociaz miala juz wystarczajaco ubran dla swoich dzieci, to i tak dalej pisala...poniewaz jej te wszystkie rzeczy nie byly potrzebne do jej uzytku, czy jej rodziny :) ona sobie biznes na tym zrobila, a ludzie czasem placili niezle sumki, aby jej to wszystko wyslac :)

happybeti:
Sopocianko.
Dlatego napisałam "Abstrahując od tego konkretnego przypadku"  :D

szczurek:

--- Cytat: martuchnam w 16 Sty 2014, 16:26:45 ---Ostrzegam przed oszustka Aneta L. ktora wykorzystujac dzieci a raczej zaslaniajac sie nimi prosi ludzi o pieniadze wyzywienie odziez...
Osoba ta juz oszukala kilkadziesiat innych ludzi..A jesli byl brak pomocy to wyzywala itd..
nie wiem czy tak mozna ale to jest link do jej profilu na fb..
potem te rzeczy sprzedaje na allegro poza tym ktos skontaktowal sie z mops w jej miescie i ta pani ma sie calkiem dobrze
https://www.facebook.com/aneta.lange.5

--- Koniec cytatu ---
a czy juz kiedys o tej pani nie byla zacieta dyskusja i ktos tam jechal i mial sprawdzic jaka jest faktycznie sytuacja ?

szczurek:
Ile dzieci ma ta pani?

sopocianka:
Pani ma 4 dzieci 3 z tych dzieci ma powyzej 15 lat bodajze.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej