Ogólne > Dania i o Danii
Dyskryminacja
Jomir:
--- Cytat: cwsm111 w 20 Lut 2014, 13:36:50 ---akurat ten artykuł znalazłem na pewnej stronie internetowej gdzie jest lub niedługo będzie traktowane jako prawda objawiona
Nie znam poprzednich dokonań autorki , jest się czym interesować?
Bo coś czuje że wszyscy coś wiedza na temat dziennikarki , tylko nie ja.
--- Koniec cytatu ---
Dziennikarki to wielkie slowo.
Nie kazdy kto skonczyl polonistyke (zwlaszcza zaocznie) ma szanse byc dziennikarzem.
Znajdz sobie inne zaintersowania, czytanie artykulow tej Pani to dopabuse strata czasu :)
sopocianka:
Matko jaka idiotka :o nalezy do jakiejś sekty, spotykają sie i modlą za nasze dusze..średniowiecze! Współczuje osobom "leczonym" przez jej męża. Może ja napisze artykuł o Polakach Katolikach w Polsce? Jak maltretuja dzieci, jak księża je wykorzystują, matki zabijają lub porzucają na śmietnikach po porodzie...jak siła sa zabierane biednym rodzicom i umieszczane w brudnych i starych domach dziecka...jak 33% dzieci w Polsce jest niedożywionych... O Kacperku, ktory w wieku 4 lat został tak pobity przez swoją "mamę" i jej faceta, ze nie widzi, nie mówi, jest sparaliżowany... o Madzi, która "matka"Katoliczka rzuciła o ścianę, a "tatuś" ministrant brał amfetaminę...o dzieciach z rodziny zastępczej, które zostały tam zamordowane, a co niedziela chodzily ze swoimi oprawcami do kościoła Katolickiego...o Danielku, ktory został zagłodzony na smierć...o ofiarach Trynkiewicza...o tych wszystkich biednych dzieciach, ktorym nie rozdajemy prezerwatyw w szkole, tylko pasem uczymy posłuszeństwa i w niedziele zaciągamy do kościoła. Ciekawe co by inni obcokrajowcy na to powiedzieli...ze Polska to raj na ziemi pewnie :) tacy wspaniali sa Polacy, bo chodzą do kościoła i sie modlą...a po mszy leją swoje dzieci, kradną, mordują etc
Emill:
--- Cytat: sopocianka w 21 Lut 2014, 10:08:25 ---Współczuje osobom "leczonym" przez jej męża.
--- Koniec cytatu ---
Po pierwsze to nie mąż autorki, po drugie to że odmówił komuś "skabusewania na aborcje" (swoją drogą słabo się wyznaje na medycynie, ale z tego co widać to ten pan jest anestezjologiem, nie wiem na ile w Dk anestezjolog wystawia "skabusewania na aborcje" ), ze względu na swoje wierzenia, to moim zdaniem jego prawo. Jednak odmowa aborcji to coś trochę innego niż np. odmowa leczenia kogoś bo jest czarny czy jest innowiercą.
Do tego ten pan jest chyba ordynatorem (dobrze rozumie "overlæge"?), i nie wydaje mi się żeby jego poglądy czy wierzenia miały wpływ na wypełnianie przez niego obowiązków.
--- Cytuj (zaznaczone) --- Może ja napisze artykuł o Polakach Katolikach w Polsce?
--- Koniec cytatu ---
Dobry pomysł, myślę że w kwestii warsztatu, obiektywności i dziennikarskiej rzetelności mogłybyście sobie z panią Zbroją podać ręce. :P
sopocianka:
Jak ta Pani napisała... "Maz mówi, ze w Danii jest na misji, bo w Afryce ludzie maja przynajmniej wiarę" to ten cały lekarz leczy wiara? Raczej nie jest potrzebny w jednym z najbardziej rozwiniętych krajów na świecie ze swoimi zabobonomami i żona, która non stop opowiada o Bogu i jakiejś sekcje do której należą... pozatym :) ja nie jestem "dziennikarka"
jolaxx2:
--- Cytat: sopocianka w 21 Lut 2014, 10:08:25 ---Matko jaka idiotka :o nalezy do jakiejś sekty, spotykają sie i modlą za nasze dusze..średniowiecze! Współczuje osobom "leczonym" przez jej męża. Może ja napisze artykuł o Polakach Katolikach w Polsce? Jak maltretuja dzieci, jak księża je wykorzystują, matki zabijają lub porzucają na śmietnikach po porodzie...jak siła sa zabierane biednym rodzicom i umieszczane w brudnych i starych domach dziecka...jak 33% dzieci w Polsce jest niedożywionych... O Kacperku, ktory w wieku 4 lat został tak pobity przez swoją "mamę" i jej faceta, ze nie widzi, nie mówi, jest sparaliżowany... o Madzi, która "matka"Katoliczka rzuciła o ścianę, a "tatuś" ministrant brał amfetaminę...o dzieciach z rodziny zastępczej, które zostały tam zamordowane, a co niedziela chodzily ze swoimi oprawcami do kościoła Katolickiego...o Danielku, ktory został zagłodzony na smierć...o ofiarach Trynkiewicza...o tych wszystkich biednych dzieciach, ktorym nie rozdajemy prezerwatyw w szkole, tylko pasem uczymy posłuszeństwa i w niedziele zaciągamy do kościoła. Ciekawe co by inni obcokrajowcy na to powiedzieli...ze Polska to raj na ziemi pewnie :) tacy wspaniali sa Polacy, bo chodzą do kościoła i sie modlą...a po mszy leją swoje dzieci, kradną, mordują etc
--- Koniec cytatu ---
Wiesz co??? Zastanów się co ty za brednie wypisujesz co za porównanie???Komu chcesz kadzić??? Nie nazywaj się Polką bo nią nie jesteś. Wstyd mi za Polaków którzy plują jadem na Polskę. Ok 40 000 000 ludzi żyje w Polsce, więc oczywiste jest to, że
są przestępstwa i inna patologia. Natomiast Dania to ok 5 000 000 ludzi i to jest jedna wielka demoralizacja, gdzie seks ze zwierzętami jest legalny, gdzie zabija się zwierzęta na oczach dzieci(żyrafa w ZOO), gdzie małżeństwa homoseksualne są legalne,gdzie matki swoim 12-13 letnim córkom dają prezerwatywy, gdzie szerzy się pijaństwo wśród młodzieży itd.....od tego dobrobytu przewraca się im w głowach, długo by jeszcze wymieniać ich skrzywienia moralne.
A tych w "sukienkach" nabusebów i dzieciorobów,to niedługo będą stawiać na piedestał.
Owszem mieszkam tu i pracuje jak większość Polaków, ale tylko praca mnie tu trzyma nic więcej. Nie mogłabym tu mieszkać ani żyć w tej zawistnej i zazdrosnej społeczności. :( :( :(
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej