Ogólne > Hydepark
Czy mamy się wstydzić za duńskich inżynierów? Czyli brzoza uderza ponownie.
Jomir:
No, tuzes chlopie przestrzelil.
Znaczy, ze moherowe teorie to te niedoceniane intelingenckie?
Az mnie slow zabralko na dalsza wypowiedz. :o
roga:
Zaszlyszane: kraj ma takich przywodcow na jakich sobie zasluzyl. Niektorzy mowia inaczej: jakich sobie wybral.
makarpoland:
--- Cytat: roga w 01 Kwi 2014, 00:00:32 ---Zaszlyszane: kraj ma takich przywodcow na jakich sobie zasluzyl. Niektorzy mowia inaczej: jakich sobie wybral.
--- Koniec cytatu ---
A mi kiedys dziadek powiedzial jeden: "synku, Polska jest taka jak my wszyscy i jej synowie".
W sumie mial racje, ale jak troche doroslem, to jednak sie juz z nim mniej zgadzam.
@Jomir
Nie wiem jakie one sa, ale nie wszystkie spiskowe sa moherowe i oszolomiarskie.
happybeti:
Makar, a odpowiedz mi na jedno pytanie jeszcze.
Dlaczego "jarmułki" tak bardzo ci przeszkadzają, ale nie przeszkadza jawna agentura obcego państwa, podporządkowywanie przepisów prawa narzucanym przez to państwo ideologicznym nakazom, przysięga składana na wierność i posłuszeństwo głowie tego państwa przez polskich funkcjonariuszy tego państwa ...możnaby tak dalej wymieniać.
TO ci nie przeszkadza? Może tu "poszperasz" i znajdziesz ujście dla swojej żyłki poszukiwacza międzynarodowych spisków i układów.
Jakie to państwo mam na myśli ?
A, jedno takie, maleńkie, w srodku jednego z europejskich miast.
makarpoland:
--- Cytat: happybeti w 01 Kwi 2014, 15:46:35 ---Makar, a odpowiedz mi na jedno pytanie jeszcze.
Dlaczego "jarmułki" tak bardzo ci przeszkadzają, ale nie przeszkadza jawna agentura obcego państwa, podporządkowywanie przepisów prawa narzucanym przez to państwo ideologicznym nakazom, przysięga składana na wierność i posłuszeństwo głowie tego państwa przez polskich funkcjonariuszy tego państwa ...możnaby tak dalej wymieniać.
TO ci nie przeszkadza? Może tu "poszperasz" i znajdziesz ujście dla swojej żyłki poszukiwacza międzynarodowych spisków i układów.
Jakie to państwo mam na myśli ?
A, jedno takie, maleńkie, w srodku jednego z europejskich miast.
--- Koniec cytatu ---
Przeszkadza, bo Polska to nie Izrael, czy jakikolwiek inny kraj. Nie zycze sobie, ze Kwasniewski pil wode w Charkowie, nie zycze sobie rowniez, zeby Kaczynski obiecywal w jarmulce Zydom zalatwienie sprawe odszkodowan powojennych itp. Nie zgadzam sie rowniez na prowadzenie sledztwa przez pansteo, ktore od 200 albo 300 lat jest naszym smiertelnym wrogiem. Polacy zatracili chyba swoja tozsamosc i poczucie godnosci calkowicie...
Ja nie tropie spiskow, tylko o nich czytam. Ostatnio lyknalem ksiazke Kiezuna o transformacji - bardzo pouczajaca lektura.
Plus przypomnialo mi sie jeszcze, ze: "wielokrotnie powtorzone klamstwo staje sie po jakims czasie prawda". To by pasowalo w odniesieniu do naszej historii najnowszej.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej