Ogólne > Hydepark

Dunscy naukowcy przeciw stereotypom o imigrantach z Polski.

<< < (4/6) > >>

zpatentem:
Sadze tez, ze jest dosc powazna liczba ludzi szukajacych zaczepienia i rowniez tez na "goscinnych wystepach".

farvela:

--- Cytat: Jomir w 02 Kwi 2014, 10:16:52 ---Jak sie kryzys zaczal, to wyjechalo okolo 20.000
sprawdz statsystyki 2008-2009

--- Koniec cytatu ---

Wiem, wiem, mnie tylko zastanawiało czy przez ost rok się coś się zmieniło. Ubywa nas, ale niewiele w sumie.

farvela:

--- Cytat: Jomir w 02 Kwi 2014, 10:16:52 ---Jak sie kryzys zaczal, to wyjechalo okolo 20.000
sprawdz statsystyki 2008-2009

--- Koniec cytatu ---

Przejrzalam sobie statystyki... 12 tys najmniej nas byla 2007, potem 14 tys. w 2008. Od 2010 znow nas przybywa. Teraz ciut mniej ale się to utrzymuje. Podobnie statystyki wygladaja w innych krajach.. Powroty do PL a teraz znow nowa fala. I bedzie coraz wiecej wyjezdzalo, wystarczy popatrzec co sie w kraju dzieje....

zpatentem:
Oczekuje polskiego potopu w Danii juz jesienia, wtedy jak ogromne budowy sie zaczna, no i nie moge sie juz doczekac postow na forum o grubych i brzydkich dunkach, durnych i leniwych dunczykach, oszustach ze skatu, bezdusznych lekarzach, co zapewne spowoduje anonse: "kupie antybiotyki" :), nie wspominam o borgerservice...Pewnie tez polskie dyskoteki sie otworza, no i policyjni tlumacze polskiego tez beda mieli zajecie :)

vordingborg:
Pozostaje mieć nadzieje że tubylcy sami wezmą się do roboty zanim ta sól w oku znowu stanie się solą  tej ziemi  ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej