Ogólne > Dania i o Danii

czy duński bank udzieli polakowi kredytu na inwestycję?

<< < (2/2)

Firma:
Ha Ha przyjazny emigranta buhaha  no w zyciu wiekszej glupoty nie słyszałem -Danske Bank od dawna kombinuje jak skutecznie poblokowac polaczkow ,wymyslili nawet nie zly sposob a o kredycie u nich mozesz zapomniec ,jest nawet temat o nich na Poloni
<<Dyskryminacja Polakow przez Danske Bank >> zachecam do poczytania artykulu

Jomir:
Mam konto w dunskim banku od lat, kredyt na dom, dankort, konto firmowe. Kiedys prowadzilam przedstAwicielstwo polskiej firmy w Danii tez nie bylo problemu.
Danske Bank wybiera klientow nie pod katem narodowosci, a wizji na "solidnosc" powiedzmy.

Firma:
No właśnie ..od lat.. spróbuj kolego teraz isc do Danske bank i uzyskac od nich jaka kolwiek informacje  bedac nowo przybylym obywatelem na ziemie dunskie,oczywiscie beda probowac ci wszystko wytlumaczyc ale  biegajacc wokol tematu a odpowiedzi nie uzyskasz np,.cos w stylu moze pan u nas miec konto ale nie moze .przerabiam to za kazdym razem jak chce nowemu pracownikowi otworzyc konto , po drugie gdybym miał tak wspaniala przeszlosc jak ty to napewno calowali by mnie w tylek bez zadych ogródek- to przeciez oczywiste  8)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej