Ogólne > Hydepark

Eurowizja 2014

<< < (3/19) > >>

daniaa:
Przecież Eurowizja na tym polega, a wstęp jest nie tylko intrukcją tego kawałka, lecz cełej Eurowizji.
"Jeżeli masz problemy z poczuciem humoru i z dystansem do świata..." - nie oglądaj Eurowizji.
Jedni biorą ten kunkurs na poważnie wysyłając przystojniaka z gitarą śpiewającego balladę, inni z dużym dystansem jak np. w 2006 wygrana kontrowersyjnego zespołu Lordi:
//www.youtube.com/watch?v=mh3hj9-J76Y
Jeśli Putin pozwolił wysłać babcie na konkurs 2012, to nasze słowianki są 100 razy lepsze i ja się ich nie wstydzę:
//www.youtube.com/watch?v=WKNRGc71hjc
Faktem jest, że wygrać nie możemy, raczej nie potrzebujemy, bo Polski na takowy "kolorowy Festiwal" nie stać.

makarpoland:
Piosenka tragedia plus dziwna atmosfera wokol jej wyboru i tlumaczenie TVP, ze nie mieli 300tys zl, zeby zorganizowac kwalifikacje (GP) w kraju.

Jak byly kawalki "eurowizyjne" zespolow takich jak np Kayah i Bregovic albo Feel, to wtedy trzeba bylo konkurowac. Wpadaly w ucho, mialy cos w sobie. A tak to teraz mozemy cichutko obserwowac i troszke pokibicowac z nadzieja, ze nie bedzie siary  ::)

happybeti:
No, popatrz, Makar !
Tu się w pełni i w całej rozciągłości z Tobą zgadzam  ;D!

suso:
będe miał okazje na żywo obejrzeć nasz zespół. W  wersji angielskiej jest według mnie  jest nie najgorzej. Co prawda piosenka średnio mi się podoba , ale w końcu to Eurowizja , takie europejskie disco-polo  , ma być łatwo , prosto ,i przyjemnie. Wystarczy posłuchać ,ostatnich finalistów , przecież to są banalne teksty i proste i łatwo wpadające w ucho melodię. Uważam nawet że  akurat ta  piosenka ma największe szanse na zdobycie przyzwoitego miejsca ze wszystkich  polskich piosenek , które do tej pory były( oprócz ich troje, albo Górniak oczywiście)

Baumi:
Mówcie co chcecie, ale mi się kawałek podoba ;) Są gusta i guściki :) Jeśli zaś chodzi o Eurowizję, to, cytuję:

--- Cytuj (zaznaczone) ---MAMY DECYZJĘ! Na Eurowizji zagramy wersję językową połączoną z naciskiem na Polską 
Postaramy się zrobić wszystko jak najlepiej i to co w naszej mocy żeby występ był kolorowy i pozytywny
--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej