Ogólne > Hydepark
Eurowizja 2014
kaayaa:
http://jyllands-posten.dk/kultur/film/ECE6679842/polske-mgp-deltagere-vi-er-ikke-sexistiske-vi-viser-bare-sandheden/
Jomir:
Jak widac nasza kultura to pokazdywanie cyckow, krecenie tym co matka natura dala.
To tez jest dobre:
Hvorfor siger I så, at den er en parodi?
"Det ved jeg ikke. Den viser, hvordan vores kultur er. Vores mål med sangen og videoen er at fortælle, at det er tid for folkemusik nu. Derfor er kvinderne klædt ud i folkedragter," siger Donathan.
Hvorfor viser I bryster og synger om, at slaviske piger skal ryste, hvad deres mor har givet dem?
"Vi vil vise det bedste ved Polen, og videoen viser, hvordan vores kultur og kvinder er," siger Cleo.
Do wizji POlaka zlodzieja, pijaka, dochodzi jeszcze Polka, ktora pokazuje cycki i kreci tylkiem dla wodeczki (oby tylko).
I to jest wlasnie to co jest najlepsze w naszej kulturze.
NIe dosc, ze muzyka prymitywna, slowa prostackie to i solista idiota.
Rece opdaja.. Wstyd i kompromitacja przed calym swiatem!
farvela:
też to dziś czytałam i pierwsza myśl...po kiego on w to brnął w ogóle? ;) Już lepiej byłoby to zaśpiewać po polsku, nikt by nie zrozumiał, a tak jest wersja angielska - i masz rację Jomir - wstyd na maksa. Wystarczy poczytać komentarze pod artykułami. No cóż... Aczkolwiek dalej się zgadzam z tym, że na Eurowizji takie piosenki się sprawdzają, wygrywały już podobne kwiatki.
No nic, zobaczymy jak im pójdzie ;)
Baumi:
--- Cytat: Jomir w 30 Kwi 2014, 18:09:40 ---NIe dosc, ze muzyka prymitywna, slowa prostackie to i solista idiota.
Rece opdaja.. Wstyd i kompromitacja przed calym swiatem!
--- Koniec cytatu ---
Donatan nie jest solistą a jedynie producentem oraz (tu mogę się mylić) autorem muzyki do utworu. Wyluzuj Jomir, toż to eurowizja jest - nie należy się spinać a dobrze bawić :P
Jomir:
Ja juz o piosence nie mowie, ale o jego wypowiedziach dla prasy. To jest dopabuse kompromitacja.
Co on tam robi, to mnie "rybka", no, ale mowienie, ze to nasza polska kultura narodowa.
Plus idiotyczne odpowiedzi, ktore pokazuja, ze nie rozumie pytan, albo tego co robi, to juz jest przesada.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej