Ogólne > Hydepark

Eurowizja 2014

<< < (17/19) > >>

vordingborg:
 Parówkożerce wystarczy posłuchać w radiu szału nima :-\ a i sam pomysł ubrania chłopa w damskie ubranie dość stary i już mało zabawny  ::) to już było
//www.youtube.com/watch?v=eM8Ss28zjcE

Jomir:
A w ktorym radio? Bo ja bym chetnie posluchala. No i czy graja wszystko, czy tylko dwie sluszne piosenki?

happybeti:

--- Cytat: vordingborg w 13 Maj 2014, 05:18:31 --- Parówkożerce wystarczy posłuchać w radiu szału nima :-\ a i sam pomysł ubrania chłopa w damskie ubranie dość stary i już mało zabawny  ::) to już było
//www.youtube.com/watch?v=eM8Ss28zjcE
--- Koniec cytatu ---
Widac, że nie chciało Ci się otworzyć linka w moim poście  :P.
Pierwsza z Freddiem byłam  ;D

suso:
Kurde jak ja lubię Freeddiego , szkoda żę takich artystów już nie ma . Dzięki loopkom za grosze mam już chyba już wszystkie płyty Queen .

vordingborg:

--- Cytat: happybeti w 13 Maj 2014, 11:38:47 ---Widac, że nie chciało Ci się otworzyć linka w moim poście  :P.
Pierwsza z Freddiem byłam  ;D

--- Koniec cytatu ---
Masz racje ale dobrego nigdy za wiele  :)
--- Cytat: Jomir w 13 Maj 2014, 06:53:59 ---A w ktorym radio? Bo ja bym chetnie posluchala. No i czy graja wszystko, czy tylko dwie sluszne piosenki?

--- Koniec cytatu ---
Chyba NOVA to grała ale dziś już nie słyszałem  :) zamiast tego negatywnie wypowiadali się przedstawiciele któreś z partii twierdząc  że ten wybór to propaganda homoseksualna  :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej