Ogólne > Hydepark
Przeglad techniczny auta
Piotr_223:
--- Cytat: malami w 31 Maj 2014, 06:51:40 --- :)Oj tam,oj tam :) Zapach jest odpowiedni jak na kobiete przystalo haha.Ale tak serio,serio to nie chodzi mi o tzw,przymykanie oka,raczej o nie czepianie sie rzeczy malo istotnych.
--- Koniec cytatu ---
nie piszesz skad jestes, bedziesz jechac na drugi koniec Dani na przeglad? :)
Pytasz o czepianie sie rzeczy malo istotnych, na zadnej stacji nie spotkalem sie z takimi uwagami, zeby auto nie przeszlo przez pierdoly jakies.
Sprawdzane sa miejsce newralgiczne i wazne dla biezpieczenstwa - takze nie martw sie i jazda na przeglad gdziekolwiek...
szczurek:
APP PLUS W RODOVRE -bez cudowania tam jest ale technicznie autko musi byc sprawne
malami:
Hej mieszkam w Herlev a pytam o pierdoly bo jak kazda baba lubie po prostu wiedziec na co mam byc przygotowana :) :) :)
lukashero:
--- Cytat: malami w 31 Maj 2014, 09:16:51 ---Hej mieszkam w Herlev a pytam o pierdoly bo jak kazda baba lubie po prostu wiedziec na co mam byc przygotowana :) :) :)
--- Koniec cytatu ---
najlepiej to zadzwon do mnie i moge ci sprawdzic za niewielkie pieniadze te miejsca ktore sa kontrolowane na przegladzie i bedziesz miala pewnosc, czy przejdzie przeglad.
rikardo87:
Pewnie na każdą okoliczność musisz być przygotowana bo nie wiadomo co bedzie potem
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej