Ogólne > Hydepark

gdzie wymienic polski certyfikat na dunski ( wozki widlowe )

(1/3) > >>

kumcok:
Witam
wiem ze gdzies do kopenhagi wysyla sie dany certyfikat a oni wymieniaja go na dunski ,
chcialem wiec zapytac jaki to jest urzad ,  wiem ze robi to zazwyczaj pracodawca , ale moj pracodawca nie ma o tym pojecia bo jestem jedynym polakiem ktory kiedykolwiek dla niego pracowal , i kazal mi sie dowiedziec a on mi to ogarnie . dlatego tez bardzo bym prosil o namiary tego , biura, urzedu , czy jak to prawidlowo nazwac .
z gory dzieki za odpowiedz

Jomir:
nigdzie, mozna przetlumaczyc na dunski i tyle;
Jest instytucja, ktora weryfikuje zagraniczne wyksztalcenie, ale jezeli to byl po prostu kurs, to bedzie ciezko, bo w Danii nie ma odpowiedniej do tego szkoly, wiec nie da sie "przeozyc".
Dyplom pozostale bez zmian, instytujca wystawia jedynie dokument klasyfikujacy posiadane z Polski wyksztalcenie.

kumcok:
Na Tobie zawsze mozna polegac .
dzieki za info ,  ale znajomym ktorzy pracuja w tartaku firma zabierala polskie papiery , wysylali gdzies do kopenhagi wlasnie i oni po sprawdzeniu , zamieniali i odsylali im takowy certyfikat tyle ze dunski

kumcok:
cos jak na zasadzie wymiany prawajazdy polskiego na dunskie , bo chyba tez jest taka opcja ze mozna wymienic

Firma:
buhaha wymiana , nie wiem skad ty takie brednie wytrzasles w Dani nie ma czegos takiegi ,jesli chcesz miec certyfikat musisz isc do dunskiej szkoly np na ,,hydraulika ,,ale nie mysl ze tutaj wszysko jest takie piekne bo raczej oni wola swoich z certyfikatem

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej